Groepsoutplacement specialisten in de regio Rotterdam

Een outplacementtraject in groepsverband kan zowel voor medewerker als werkgever grote voordelen hebben. Met groepsoutplacement wordt geld bespaard, terwijl medewerkers met groepssessies gebruik kunnen maken van elkaars kennis, competenties, netwerk en enthousiasme. Tegelijkertijd blijft bij collectieve outplacementbegeleiding individueel maatwerk gewoon mogelijk. Vind hier outplacementbureaus gespecialiseerd in groepsoutplacement.

 

People in Place - CareerSolution - CEREOoutplacement individueel groepsoutplacement loopbaancoaching 2e spoor

Stadionweg 43F
3077 AS Rotterdam

CEREO

CEREO is een landelijk samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers. We richten ons op outplacement, loopbaanbegeleiding en re-integratie. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning van die outplacementtrajecten arbeidsdeskundig advies en een breed pakket aan trainingen.

Lees meer over CEREO Contactoutplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement loopbaancoaching ontwikkeladviestraject 2e spoor

Innsbruckweg 130
3047 AH Rotterdam

People in Place

People in Place begeleidt werknemers optimaal met outplacement. Dit doen wij op een persoonlijke en motiverende wijze, vanuit een deskundige achtergrond, die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken medewerker. Outplacement sluit de deur van samenwerking tussen werkgever en werknemer. Het spreekt van goed werkgeverschap wanneer wordt gezorgd dat de werknemer een andere deur kan openen. Verschillende situaties vragen hierbij vaak om verschillende oplossingen. Professionele outplacementhulp zorgt hierbij voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip.

Lees meer over People in Place Contactoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Elektroweg 11z
3051 NB Rotterdam

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Rotterdam? CareerSolution helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie.

Lees meer over CareerSolution Contact