Outplacementbureaus in de regio Middelburg
met specialisatie outplacement 50-plus


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus met specialisatie outplacement 50-plus bekijken en vergelijken in Middelburg voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Werkcontact - Staatvandienstoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Lange Noordstraat 48
4331 CE Middelburg

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Middelburg is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar. 

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel outplacement 50 plus 2e spoor 1e spoor loopbaanadvies ontwikkeladviestraject

Oostkerkplein 5
4331 TL Middelberg

Staatvandienst

De outplacement aanpak van Staatvandienst in Middelburg is altijd resultaat- en toekomstgericht. Onze specialistische kennis en ervaring met outplacement voor verschillende beroepsgroepen maakt de kans op succes bijzonder groot. Wij houden sterk rekening met de wensen van de werknemer, maar zijn ook eerlijk in wat wij kunnen bieden. Op deze manier buigen wij weerstanden om naar een open, positieve houding tegenover de ‘nieuwe’ toekomst.  

Lees meer over Staatvandienst Contact