Outplacementbureaus in de regio Leiden


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Leiden voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Werkcontact - 2Aline Carrière Managementoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Kanaalpark 140
2321 JV Leiden

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Leiden is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel groepsoutplacement

Schipholweg 103/105
2316 XC Leiden

2Aline Carrière Management

2Aline Carrière Management in Leiden wil met haar outplacementprogramma's meer bereiken dan het vinden van een goedbetaalde baan. In onze visie richt outplacement zich op het proces van duurzame keuzes maken in je carrière. Het op lange termijn ontwikkelen, sturen en bepalen van je carrière stappen is de kern van ons proces. Jouw opleiding, kennis, ervaring en competenties zijn de bouwstenen. Zo ontstaat de weg naar een duurzame carrière in plaats van een baan. 

Lees meer over 2Aline Carrière Management Contact