Transitievergoeding specialisten in de regio Leerdam

Een nieuwe richting inslaan of voor jezelf beginnen - de transitievergoeding gebruiken voor outplacement kan zich dubbel en dwars terugverdienen. Of misschien ben je een werkgever die vragen heeft over de transitievergoeding in combinatie met outplacement. Vind hier outplacementbureaus voor vragen over de transitievergoeding en outplacementbegeleiding.

Career & Kidsoutplacement burn-out stress coaching outplacement individueel transitievergoeding assessment loopbaanadvies 2e spoor loopbaancoaching ontwikkeladviestraject

Dorpsstraat 30
4145 KC Schoonrewoerd

Career & Kids

Career & Kids in Leerdam begeleidt bij resultaatgerichte outplacementtrajecten gericht op het vinden van die baan waarbij je weer met plezier aan het werk kan gaan en fluitend naar huis gaat. Wij zijn specialist in het maken van creatieve CV’s en filmpjes. Het onderwerp werkprivé balans is belangrijk. Hoe combineer je werk en gezin? Wat past goed in deze levensfase bij de echte wensen? Ook de inventarisatie van de mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf is een specialisatie van Career & Kids. 

Lees meer over Career & Kids Contact