Groepsoutplacement specialisten in de regio Haarlem

Een outplacementtraject in groepsverband kan zowel voor medewerker als werkgever grote voordelen hebben. Met groepsoutplacement wordt geld bespaard, terwijl medewerkers met groepssessies gebruik kunnen maken van elkaars kennis, competenties, netwerk en enthousiasme. Tegelijkertijd blijft bij collectieve outplacementbegeleiding individueel maatwerk gewoon mogelijk. Vind hier outplacementbureaus gespecialiseerd in groepsoutplacement.

 

CareerSolutionoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Nieuwe Gracht 3
2011 NB Haarlem

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Haarlem? CareerSolution helpt u verder met pragmatisch en resultaatgerichte outplacementtrajecten. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie. 

Lees meer over CareerSolution Contact