Groepsoutplacement specialisten in de regio Eijsden

Een outplacementtraject in groepsverband kan zowel voor medewerker als werkgever grote voordelen hebben. Met groepsoutplacement wordt geld bespaard, terwijl medewerkers met groepssessies gebruik kunnen maken van elkaars kennis, competenties, netwerk en enthousiasme. Tegelijkertijd blijft bij collectieve outplacementbegeleiding individueel maatwerk gewoon mogelijk. Vind hier outplacementbureaus gespecialiseerd in groepsoutplacement.

 

viaWMOoutplacement naar ondernemerschap outplacement individueel groepsoutplacement spoor 2 sollicitatietraining netwerktraining psychosociale ondersteuning outplacement autisme loopbaancoaching

Prins Hendrikstraat 34
6245 EE Eijsden

viaWMO

viaWMO in Eijsden begeleidt mensen vanuit werk naar nieuw werk of zelfstandig ondernemerschap. viaWMO werkt met de IVB methodiek waarbij het er om gaat dat de klant zijn eigen grootste drijfveren ontdekt, de regie voert en zijn eigen verantwoordelijkheid draagt. De outplacementdeskundige coacht de klant op zijn eigen doelen, leerpunten en uiteraard in het vinden van een passende baan. 

Lees meer over viaWMO Contact