Outplacementbureaus in de regio Dordrecht

Bekijk en vergelijk outplacementbureaus en loopbaancoaches in Dordrecht voor outplacement, van werk naar werk, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching.

Loopbaanpoort - Werkcontact - People in Placeoutplacement naar ondernemerschap outplacement management outplacement individueel outplacement hoger opgeleiden outplacement 50 plus outplacement overheid ontwikkeladviestraject

Beneden Vissersdijk 70
3319 GW Dordrecht

Loopbaanpoort

 De coaches van Loopbaanpoort Dordrecht hebben verstand van mensen en van de arbeidsmarkt. We begrijpen wat het betekent wanneer jij je baan verliest. We weten ook wat nodig is om weer aan het werk te komen en hoe je dat het best aanpakt. Onze expertise bestrijkt het complete outplacement vakgebied. We bieden je persoonlijke begeleiding die aansluit op jouw ervaring, kwaliteiten en mogelijkheden. Het traject is inspirerend, praktisch en resultaatgericht. Naast vakkennis is persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze outplacementcoaches de doorslaggevende factor voor succes.

Lees meer over Loopbaanpoort Contactoutplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement ontwikkeladviestraject 2e spoor

Kamerlingh Onnesweg 2
3316 GL Dordrecht

People in Place

People in Place begeleidt werknemers optimaal met outplacement. Dit doen wij op een persoonlijke en motiverende wijze, vanuit een deskundige achtergrond, die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken medewerker. Outplacement sluit de deur van samenwerking tussen werkgever en werknemer. Het spreekt van goed werkgeverschap wanneer wordt gezorgd dat de werknemer een andere deur kan openen. Verschillende situaties vragen hierbij vaak om verschillende oplossingen. Professionele outplacementhulp zorgt hierbij voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip.. 

Lees meer over People in Place Contactoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Blekersdijk 1
3311 LC Dordrecht

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Dordrecht is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar. 

Lees meer over Werkcontact Contact