Outplacementbureaus in de regio Dordrecht


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Dordrecht voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Werkcontact - Happel Companyoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Blekersdijk 1
3311 LC Dordrecht

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Dordrecht is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar. 

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement hoger opgeleiden Outplacement 50 Plus Transitievergoeding Outplacement Burn Out

Blekersdijk 1
3311 LC Dordrecht

Happel Company

Happel Company in Dordrecht richt zich op wat jij nodig hebt om de beste baan te bemachtigen. Die expertise bestrijkt het complete outplacement vakgebied. Eindigt je dienstverband met een vaststellingsovereenkomst? Beschik je over outplacementbudget of een transitievergoeding? Dan is een kennismaking met een van de outplacementcoaches van Happel Company een goeie zet! 

Lees meer over Happel Company Contact