Outplacementbureaus in de regio Breda


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Breda voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Amplooi - Werkcontactoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Breda is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel outplacement online groepsoutplacement 2e spoor ontwikkeladviestraject

Verlengde Poolseweg 6-16
4818 CL Breda

Amplooi

Waarom Amplooi in Breda kiezen voor uw outplacement? Met een landelijke dekking van outplacement experts bieden we individuele outplacementbegeleiding bij ontslag of reorganisatie. Of u nu op zoek bent naar ander werk of begeleiding bij uw loopbaan, Amplooi begeleidt uw outplacement met een persoonlijke coach.  

Lees meer over Amplooi Contact