Outplacementbureaus in de regio Bergen Op Zoom


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Bergen Op Zoom voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Werkcontact - Van der Burgt Coachingoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Bruinevisstraat 32
4611 HJ Bergen op Zoom

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Bergen op Zoom is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel ontslagverwerking 2e spoor 1e spoor outplacement naar ondernemerschap outplacement onderwijs

Lindebaan 51
4611 LW Bergen op Zoom

Van der Burgt Coaching

Ruud van der Burgt heeft ruime ervaring in outplacement en het coachen van personen en organisaties. Vanuit zijn werkervaring in het onderwijs en in diverse functies als dealermanager en salesmanager in binnen- als buitenland, heeft hij een grote commerciële ervaring opgedaan, die hij weet te vertalen naar een persoonlijke en motiverende manier van coachen.

Lees meer over Van der Burgt Coaching Contact