Van werk naar werk specialisten in de regio Amsterdam

Van werk naar werk trajecten zijn sterk verwant aan outplacementtrajecten en ze worden vaak als synoniemen gebruikt. Waar outplacement echter plaatsvindt na beëindiging van de arbeidsovereenkomst kan van werk naar werk ook vertrekken vanuit een bestaande arbeidssituatie zonder dat er sprake is van ontslag. Vind hier outplacementbureaus voor van werk naar werk trajecten.  

Total Solutionsgroepsoutplacement individueel outplacement outplacement voor financials van werk naar werk loopbaancoaching

Emmaplein 2
1075 AW Amsterdam

Total Solutions

Total Solutions heeft bijna 20 jaar ervaring met outplacement en loopbaanbegeleiding voor de financiële sector. Ben je werkzaam bij een financiële instelling als een bank of vermogensbeheerder dan zijn wij je beste keus. We komen uit deze wereld, spreken de taal, begrijpen wat je werk inhoudt en de omgeving waarin je gewerkt hebt. Maar ook als je op de financiële afdeling werkzaam bent dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze achtergrond zijn we als geen ander in staat om te begrijpen wat je doet, welke competenties juist bij jou ontwikkeld zijn en hoe je deze in de financiële sector, maar ook in een totaal ander vakterrein, kan inzetten. 

Lees meer over Total Solutions Contact