Groepsoutplacement specialisten in de regio Amsterdam

Een outplacementtraject in groepsverband kan zowel voor medewerker als werkgever grote voordelen hebben. Met groepsoutplacement wordt geld bespaard, terwijl medewerkers met groepssessies gebruik kunnen maken van elkaars kennis, competenties, netwerk en enthousiasme. Tegelijkertijd blijft bij collectieve outplacementbegeleiding individueel maatwerk gewoon mogelijk. Vind hier outplacementbureaus gespecialiseerd in groepsoutplacement.

 

Total Solutions - CareerSolutiongroepsoutplacement individueel outplacement outplacement voor financials van werk naar werk loopbaancoaching

Emmaplein 2
1075 AW Amsterdam

Total Solutions

Total Solutions heeft bijna 20 jaar ervaring met outplacement en loopbaanbegeleiding voor de financiële sector. Ben je werkzaam bij een financiële instelling als een bank of vermogensbeheerder dan zijn wij je beste keus. We komen uit deze wereld, spreken de taal, begrijpen wat je werk inhoudt en de omgeving waarin je gewerkt hebt. Maar ook als je op de financiële afdeling werkzaam bent dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze achtergrond zijn we als geen ander in staat om te begrijpen wat je doet, welke competenties juist bij jou ontwikkeld zijn en hoe je deze in de financiële sector, maar ook in een totaal ander vakterrein, kan inzetten. 

Lees meer over Total Solutions Contactoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Joop Geesinkweg 901-999
1096 AZ Amsterdam

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Amsterdam? CareerSolution helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie.  

Lees meer over CareerSolution Contact