outplacement-individueel groepsoutplacement

Parkstraat 83
2514 JG Den Haag
Telefoon: 088-8651500

http://2aline.nl


Contact met 2Aline Carrière Management

Heeft u een vraag of een opmerking voor 2Aline Carrière Management? U kunt contact met 2Aline Carrière Management opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau 2Aline Carrière Management in de regio Den Haag

2Aline Carrière Management wil met haar outplacementprogramma meer bereiken dan het vinden van een goedbetaalde baan. In onze visie richt outplacement zich op het proces van duurzame keuzes maken in je carrière. Het op lange termijn ontwikkelen, sturen en bepalen van je carrière stappen is de kern van ons proces. Jouw opleiding, kennis, ervaring en competenties zijn de bouwstenen. Zo ontstaat de weg naar een duurzame carrière in plaats van een baan.

Outplacement bij meerdere werknemers
Bent u op zoek naar outplacement­begeleiding bij ontslag van meerdere werknemers? Dan bent u bij bij 2Aline Carrière Management aan het juiste adres. Of het nu 20 of 200 mensen zijn, bij 2Aline bent u ervan verzekerd dat uw werknemers van alle functie­niveaus in goede handen zijn. Zo adviseren we u graag bij het opstellen van het sociaal plan en kunnen wij voorlichting geven aan uw werknemers, een mobiliteits­centrum opzetten en een inloopspreekuur organiseren. De outplacementbegeleiding kan zowel op locatie als op onze vestigingen plaatsvinden.

Onze outplacementtrajecten
De outplacement­projecten van 2Aline zijn pragmatisch en doelgericht. Samen maken we een projectplan waarbij collectieve afspraken worden gemaakt over het project. Factoren als opleiding, kennis, werkervaring en afstand tot de arbeidsmarkt zijn bepalend voor de duur en de intensiteit van de outplacementbegeleiding. Elk outplacement­traject omvat minimaal een combinatie van E-learning, individuele gesprekken, vaardigheids­trainingen en intensieve sollicitatie­begeleiding. Binnen de outplacementprojecten is altijd veel aandacht voor de individuele werknemer. Onze arbeidsmarkt­specialisten zorgen voor een goede mix tussen individuele outplacementbegeleiding en gezamenlijke trainingen. 2Aline kan bij een minimale groepsgrootte van 10 deelnemers al een outplacement­traject aanbieden voor € 1350- p.p. exclusief btw met een looptijd van 3 maanden.