outplacement loopbaanadvies

Wethouder Beversstraat 185
7543 BK Enschede
Telefoon : 088-6161999

www.careeradvisor.nl


Contact met CareerAdvisor

Heeft u een vraag of een opmerking voor CareerAdvisor? U kunt contact met CareerAdvisor opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau CareerAdvisor in de regio Enschede

CareerAdvisor: Regionaal de sterkste

CareerAdvisor zet zich met veel enthousiasme in voor iedere werknemer die ondersteuning kan gebruiken bij het vervullen van een baan waarin hij of zij zich gelukkig voelt en succesvol kan zijn. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaanadvies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 90% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt, heeft alles te maken met de regionale focus die CareerAdvisor nastreeft.

Onze loopbaanexperts zijn Noloc erkend, werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van CareerAdvisor.

 
Wat CareerAdvisor betekent voor werkgevers

CareerAdvisor helpt het (ontslag)proces in juiste banen te leiden - voor beide partijen. Wij nemen de zorg voor werknemers op ons door hen te begeleiden in hun zoektocht naar hun drijfveren, talenten en mogelijkheden. Onze persoonlijke coaches ondersteunen de werknemers bij het opnieuw formuleren van vaardigheden en/of ambities, en helpen deze te koppelen aan de (huidige) arbeidsmarkt. Niet alleen begeleiden wij individuele werknemers, maar hebben wij ook ervaring met kleine tot grote reorganisaties.