Outplacement Loopbaancoaching Outplacement naar Ondernemerschap 2e Spoor 1e Spoor

Heinoseweg 12
8102 RN

Beoordeling/Keurmerk : NOLOC gecertificeerd

Contactpersoon : André van der Vegt, Marja van Aggelen
Telefoon : 0572-392766

kompaszie.com/


Contact met Kompaszie

Heeft u een vraag of een opmerking voor Kompaszie? U kunt contact met Kompaszie opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Kompaszie in de regio Raalte

Zoekt u als werkgever naar een passende oplossing voor de inzetbaarheid van uw werknemer, binnen of buiten uw bedrijf of organisatie? Onze outplacementbegeleiding biedt uitkomst voor beide partijen. Onze begeleiding vindt plaats op onze natuurlijke locatie in de buurt van Raalte. Goed bereikbaar vanuit Deventer, Zwolle, Salland e.v.


Outplacementbegeleiding
Kompaszie heeft uitgebreide ervaring met begeleiding van medewerkers naar een andere werkomgeving. In loopbaanbegeleidingstrajecten, in de begeleiding van Re-integratie Tweede Spoor, maar ook in de begeleiding van medewerkers met een vaststellingsovereenkomst c.q. in het kader van outplacement.

Resultaatgerichte trajecten
We gaan er met alle vertrouwen voor dat uw medewerker binnen een half jaar een geschikte werkplek vindt met gezonde arbeidsmarktperspectieven. Van de deelnemers aan onze trajecten had 80% binnen een termijn van vier tot zes maanden passend werk. Deze termijn kunnen we niet voor honderd procent garanderen voor elke werknemer. Onze prijsstelling baseren we echter wel op deze termijn.
Voor het enkele geval dat een passende baan niet binnen zes maanden gerealiseerd is, zetten we onze begeleiding door. Totdat het gezonde loopbaanperspectief gevonden is. Zonder extra kosten in rekening te brengen.

Gezamenlijk belang als uitgangspunt
Als werkgever kun u erop rekenen dat we in loopbaantrajecten voor werknemers het gezamenlijke belang van beide partijen als uitgangspunt nemen. Onze ervaring is dat dit belang altijd te vinden is. Het formuleren van dit gezamenlijk belang draagt bij aan de synergie en effectiviteit van het traject.

Wat haalt uw werknemer uit het coachingstraject?
 • Nieuwe energie, meer zelfvertrouwen en een gezond, nieuw loopbaanperspectief.
 • Kennis van eigen kwaliteiten, vaardigheden en authentieke drijfveren.
 • Vrij zijn van de meest belemmerende overtuigingen/blokkades waardoor kansen toenemen.
 • Een helder arbeidsmarktprofiel waar de werknemer helemaal achter staat.
 • Een eigen sollicitatie- en netwerkplan met gebruik van nieuwe media.
 • Een onderscheidend cv en LinkedInprofiel gericht op succesvol solliciteren.
 • Handvatten om vanuit vertrouwen sollicitatie- en netwerkgesprekken te voeren.
 • Het optimaal benutten van aanwezige talenten en een succesvolle persoonlijke koers.
 • In een flexibele arbeidsmarkt duurzaam aan het werk blijven.
 
De 5 stappen van Kompaszie op weg naar inspiratie in je werk en nieuwe kansen
 
 1. Maak keuzes waarop je kunt vertrouwen.
 2. Ken jezelf: jouw talenten en jouw passie, maar ook jouw valkuilen en belemmeringen.
 3. Maak je vrij van belemmeringen die jou in de weg staan om jouw ambities te realiseren.
 4. Wees zichtbaar in wie je bent en wat je wilt realiseren. Voor jezelf en de buitenwereld.
 5. Sta waar je voor gaat en ga waar je voor staat!
Glashelder voor jezelf
Pas als jij je eigen focus helder hebt en ervoor gaat staan, kun je deze helder maken voor je omgeving.
Tijdens stap één tot en met drie, doorloop je een proces waarin je op natuurlijke wijze helder krijgt voor jezelf: wie ben ik - wat vind ik belangrijk in werk en leven - wat drijft mij - waar krijg ik energie van - hoe wil ik van betekenis zijn.

Glashelder naar buiten
Wanneer je volledig zichtbaar maakt wat jij te bieden hebt, kun je dit op een ontspannen en krachtige wijze kenbaar maken aan de omgeving. In stap vier verwoord je in je onderscheidend profiel de inzichten uit de voorgaande stappen. Aangekomen bij stap vijf ben je volkomen helder: hier sta ik voor, hier ga ik voor. 
Je neemt jezelf als uitgangspunt zonder concessies aan jezelf te doen.

Gevonden worden
Op het moment dat jij jouw focus helder hebt en jouw toegevoegde waarde zichtbaar is, kunnen werkgevers en opdrachtgevers jou vinden en optimaal gebruik maken van jouw talenten. Je zoekt niet, je wordt gevonden. Uiteraard kan uw medewerker gebruik maken van ons uitgebreid arsenaal aan netwerkcontacten. Maar het heldere profiel dat uw medewerker heeft verworven (hier sta ik voor en hier ga ik voor) werkt ook in het eigen (informele) netwerk: “Je moet eens met die persoon in gesprek gaan.”

Outplacementtraject opstarten
Na een kennismakingsgesprek met uw medewerker stellen we een persoonlijk stappenplan op, waar hij of zij helemaal achter kan staan.Het stappenplan ontvangt u vervolgens als werkgever voor akkoord. In het plan staat expliciet welke gegarandeerde resultaten we gaan behalen. Na goedkeuring gaat het loopbaantraject van start.