van werk naar werk outplacement individueel groepsoutplacement 2e spoor

Sloterweg 303
1171 VC Badhoevedorp
Telefoon : 088-2460455

www.nuvanwerknaarwerk.nl


Contact met Nu van Werk naar Werk

Heeft u een vraag of een opmerking voor Nu van Werk naar Werk? U kunt contact met Nu van Werk naar Werk opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Nu van Werk naar Werk in de regio Badhoevedorp

Nu van Werk naar Werk heeft ruime ervaring op het gebied van outplacement. Omdat we het werkveld goed kennen, zijn wij in staat optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie. Onze outplacementtrajecten zijn maatwerk, waarbij zowel met de opdrachtgever als kandidaat heldere afspraken worden gemaakt. Omdat het outplacementprogramma op de wensen van de betrokken partijen wordt afgestemd, is ook de outplacement kostprijs bij ons maatwerk. Everybody Groep inventariseert graag vrijblijvend uw wensen ten aanzien van het outplacementtraject voor een passende offerte.

Nu van Werk naar Werk neemt vaste contracten over

Als u een werknemer heeft die niet meer op zijn plek zit bij uw bedrijf en u eigenlijk afscheid zou willen nemen, maar hoe? In die gevallen biedt Nu van Werk naar Werk uitkomst. Dat wil zeggen dat wij het vaste contract volledig overnemen. Een win win situatie. De werkgever wordt ontzorgd en de werknemer kan weer met plezier naar zijn werk. Dat betekent bijvoorbeeld dat de werknemer de tijd en ruimte krijgt om te onderzoeken wat bij hem past en waar zijn talenten liggen.”