outplacement individueel outplacement burn out loopbaancoaching 2e spoor

Harderwijkerweg 38
3852 AD Ermelo

Beoordeling/Keurmerk : Klanttevredenheid 8,3 / NIP, NOLOC, OVAL

Telefoon : 088-4434410

bureaustreefkerk.nl


Contact met Bureau Streefkerk

Heeft u een vraag of een opmerking voor Bureau Streefkerk? U kunt contact met Bureau Streefkerk opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Bureau Streefkerk in de regio Ermelo

Soms is afscheid nemen van elkaar de enige oplossing. Een fusie, gewijzigde concurrentieverhoudingen, economische ontwikkelingen, een conflict of het niet aansluiten van de ambitie van een medewerker.
Outplacement is echt een goede optie als u op zoek bent naar een passende en resultaatgerichte oplossing. Dan komen de outplacementspecialisten van Bureau Streefkerk in beeld. Outplacementkandidaten krijgen bij Bureau Streefkerk een vaste loopbaanadviseur. Outplacement is immers maatwerk met als inzet het realiseren van een nieuwe externe werkplek die echt bij u past. 
 
 

Outplacement begint bij Bureau Streefkerk met een intakegesprek. Een uitgebreid loopbaanonderzoek door een psycholoog geeft inzicht welke functies en zoekrichtingen passen bij uw persoonlijkheid. Indien gewenst is er ook ruimte voor het verwerken van baanverlies.

Aan de hand van individuele gesprekken door een outplacementcoach en opdrachten stellen wij een concreet zoekprofiel op met 2-3 zoekrichtingen. Met dit zoekprofiel en met intensieve coaching, training en bemiddeling door een mobiliteitsadviseur vindt u als outplacementkandidaat weer een goede plek op de arbeidsmarkt. Dankzij het uitgebreide netwerk van Bureau Streefkerk in combinatie met het inzetten van ons vacaturezoeksysteem en de intensieve contacten met partijen op de arbeidsmarkt zijn wij zeer succesvol in het begeleiden van mensen naar nieuw werk: outplacement
 

Bureau Streefkerk bereikt met outplacement snel resultaat en dat is in ieders belang!