outplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement transitievergoeding loopbaancoaching arbeidsmobiliteit

Stationsweg 46
6861 EJ Oosterbeek

Beoordeling/Keurmerk : NOLOC

Contactpersoon : Wenneke Ong
Telefoon : 026-2051636

www.wlooutplacement.nl


Contact met WLO Work and Life

Heeft u een vraag of een opmerking voor WLO Work and Life? U kunt contact met WLO Work and Life opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau WLO Work and Life in de regio Oosterbeek

Voor werkgevers die outplacement maatwerk zoeken

WLO Work and Life richt zich eerst op de mens en dan op de aanleiding. Dus niet het Outplacementproces is leidend - maar de mens die dat proces gaat doorlopen. Daarom maken we graag eerst persoonlijk kennis. Een Outplacementproces is immers intensief en soms confronterend. Dan moeten cliënt en coach goed bij elkaar passen. Wij ontmoeten u graag om uw verhaal te horen!

 
Zo snel mogelijk eenzelfde soort functie of ook breder oriënteren?

Ons Outplacementaanbod is geen standaard aanbod! Als u 1-op-1 begeleiding kiest dan stemmen wij onze ervaring en deskundigheid af op het proces dat u doorloopt. De rode draad in onze aanpak? Uitgaan van talenten en niet alleen van competenties. Talenten en competenties worden vaak ten onrechte door elkaar gebruikt. In 2010 zijn wij daarom bewust overgestapt van competentiemanagement naar talentmanagement. 

Als bij een Outplacementproces alleen wordt uitgegaan van uw competenties dan wordt uitsluitend gekeken naar wat u kunt en welke vacatures daarbij passen. Dat is handig als u exact dezelfde functie zoekt als die u verlaat. Als u echter breder wil kijken omdat u eigenlijk wel klaar bent met het werk dat u gedaan heeft, of omdat u er zelfs in dreigde vast te lopen dan is het zaak om uw talenten in kaart te brengen. Iedereen kan wel zeggen: ik heb een talent in… Om iedereen dezelfde objectieve startpositie te geven zetten wij voor talentbepaling het Talentenpaspoort in. Daarnaast bieden wij het Birkman onderzoek in, hierin worden werksectoren gecombineerd met uw persoonlijkheid. 
 
Wie zijn de mensen achter WLO Work and Life? 
 
Na een loopbaan als mobiliteitsadviseur en HRM Beleidsadviseur in het Radboudumc heeft Wenneke Ong in 2000 WLO Work and Life opgericht. Door bewust samen te werken kun je krachten bundelen. Daarom besloot zij direct vanaf het begin met andere professionals nauw samen te gaan werken. Deze aanpak werkt! Inmiddels is WLO Work and Life op personeelsontwikkelingsgebied de vaste partner geworden voor organisaties op het gebied van Onderwijs, Zorg en Welzijn, Ziekenhuizen, Gemeentes en weten ook profit organisaties. Binnen deze organisaties heeft WLO tal van professionals begeleid. Daarbij kun je denken aan ICT, Financiële, Juridische, Marketing en HR professionals. 
 
WLO Work and Life heeft cliënten in onder meer Gelderland, Utrecht, Overrijssel en Brabant. DE collega’s Ine Paans, Erik de Haar, Marijke van Heusden, Esmé Boon en Wenneke Oorg kijken er naar uit om u te ontmoeten. Hartelijke groet, Wenneke Ong.