outplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement 2e spoor

Robijnstraat 12
1812 RB Alkmaar

Beoordeling/Keurmerk : OVAL

Telefoon : 072-3030250

herenbos.nl/werkgever/diensten/re-integratie/dienstverlening/outplacement/


Contact met Herenbos

Heeft u een vraag of een opmerking voor Herenbos? U kunt contact met Herenbos opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Herenbos in de regio Alkmaar

De outplacement aanpak van Herenbos is simpel en doeltreffend. Wij zijn transparant en duidelijk met een persoonlijke aanpak.

Sinds 2008 voert Herenbos outplacement- en re-integratiediensten uit voor bedrijven, verzekeringsmaatschappijen, arbodiensten en uitkerende instanties. Dit doen we vanuit de vestigingen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Nieuw-Vennep, Purmerend, Schagen en Zoetermeer en verscheidene bezoeklocaties door heel Nederland. U kunt ons voor outplacement- en re-integratietrajecten inschakelen voor alle sectoren binnen de arbeidsmarkt.

Outplacementbureau Herenbos begeleidt uw werknemer graag bij outplacement. Als werkgever heeft u zo een grote zorg minder en bent u verzekerd van goede outplacementbegeleiding voor uw werknemer. Herenbos haalt de gestelde outplacementdoelen. 

Naast outplacement en re-integratie kunt u bij Herenbos terecht voor uitzenden, detacheren, werven en opleidingen. Daarnaast buigen we ons over HR-vraagstukken en werken nauw samen met onze opdrachtgevers op het gebied van onder andere de social return on investments (SROI).