outplacement overheid Outplacement Onderwijs Arbeidsmobiliteit Outplacement Naar Ondernemerschap Outplacement Individueel Outplacement Management Van Werk Naar Werk Outplacement 50 Plus Groepsoutplacement Outplacement Zorg

Randhoeve 221
3995 GA Houten

Beoordeling/Keurmerk : klanttevredenheid 8,6

Telefoon : 030–2632110

www.smartgroup.nl


Contact met Smart Group

Heeft u een vraag of een opmerking voor Smart Group? U kunt contact met Smart Group opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Smart Group in de regio Houten

Wij zijn het andere bureau, noem ons gerust dwarsdenkers. Aanhoudend anders tegen de dingen aan kijken. Steevast zaken anders te benaderen. Waar nodig op z’n kop te houden. Bij de ene organisatie worden wij gevraagd om te ondersteunen bij het zoeken naar nieuw perspectief voor de medewerkers. Bij andere organisaties om de ontwikkeling voor de toekomst mede vorm te geven. Met onze ervaring hebben we heel veel mensen en organisaties samengebracht de afgelopen 30 jaar.  

 
Zie het als meebewegen op het ritme van de tijd! Ups en downs in de economie. Het zijn de golfbewegingen die horen bij de maatschappij. Bij Smart Group helpen wij werknemers om zich te wapenen. Mee te bewegen met de golven. Wij leren en helpen je om duurzaam perspectief te realiseren voor jezelf. 
 
Niet achteromkijken maar vooruit. Net als een surfer op de golven. Waar ga je naartoe? Heb je de goede weg gevonden? Wij begeleiden je, staan naast je, zodat je niet bij de pakken neer hoeft te zitten, maar actie kunt ondernemen. Wij willen heel graag dat je gaat dansen op het ritme van de tijd. Dat je wendbaar wordt. Zo worden we allemaal ‘smart people’.
 
Dat dwarsdenken, dat doen we al een tijdje. In ruim 30 jaar hebben we 35.000 mensen geholpen met het vinden van nieuw perspectief voor de jaren die volgden. Perspectief voor de werknemers die we bij staan en begeleiden in elke fase van hun loopbaan. Medewerkers beoordelen ons met gemiddeld een 8,6. 
 
Als alles stilstaat, moet jij juist bewegen. Wij brengen je vertrouwen. We luisteren goed. En stellen de juiste vragen. We sparren, stimuleren, motiveren. Door te helpen, leren we je een nieuwe koers uit te zetten, weer actie te ondernemen in je carrièrepad.

Omdat we zoveel werknemers goed begeleiden, heeft Smart Group echt een berg aan hulptrajecten opgestapeld. Dat varieert van loopbaanscans, assessments, het begeleiden van werk naar werk door ervaren en gespecialiseerde en gecertificeerde loopbaanadviseurs tot werk naar ondernemerschap door succesvolle ondernemers in vele branches.
 
Tijdens de trajecten waarin we werknemers bijstaan, gebruiken we doordachte middelen en methodes. Een ding weten we zeker. ‘Werk’ is altijd in beweging, daar moet je actief mee omgaan als werknemer. Niet in alle gevallen bepaal je zelf hoe het loopt; neem Corona.
 
Het gaat er ons niet om welke studies je gevolgd hebt, maar wat je ermee doet. Maar bovenal wat je voorkeuren en talenten zijn en wat je daar mee doet en kunt. Waar heb je hulp bij nodig? Niet stilstaan, bewegen. Samen geven we richting geven aan jouw nieuwe perspectief, dat is Smart. 
 
‘Wij staan naast je’, zeggen we letterlijk. En dat werkt eigenlijk heel eenvoudig. Gewoon bellen of mailen als je dat liever hebt. Het is natuurlijk vrijblijvend om te sparren met een van de collega’s om te kijken wat wij voor je kunnen doen. We horen graag van je; voor je het weet heb je iemand naast je die je helpt met jouw perspectief voor morgen.
 
Locaties
Smart Group werkt door heel Nederland. Elke denkbare locatie is voor ons werkbaar.