outplacement individueel outplacement burn out van werk naar werk arbeidsmobiliteit 2e spoor

Herenstraat 55A
2271 CB Voorburg

Beoordeling/Keurmerk : Blik op Werk

Contactpersoon : Barbara Kok
Telefoon : 070-7370392

www.unlimitedpeople.nl


Contact met Unlimited People

Heeft u een vraag of een opmerking voor Unlimited People? U kunt contact met Unlimited People opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Unlimited People in de regio Voorburg

Unlimited People biedt een inspirerend outplacementprogramma voor de werknemer die vertrekt. Zo ontstaan ineens mooie kansen ontstaan voor groei en ontwikkeling. Outplacementkandidaten voelen bij onze outplacementtrajecten dat ze zelf weer de touwtjes in handen hebben en raken geïnspireerd om de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. De kans wordt gecreëerd om te ontdekken en doen waar hun passie echt ligt. 

Team outplacementbureau Unlimited People

Gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling, professionele groei en gezondheid biedt Unlimited People  een unieke driedimensionale aanpak op lichaam, geest en emotie bieden. De (outplacement)coaches, (emotie)trainers en osteopaten begeleiden een uitgebreid programma dgericht is op duurzame groei en ontwikkeling, toekomstbestendige en succesvolle mensen en organisaties. 
 
Iedereen wil gelukkig zijn in z’n leven. ‘Iets’ kan ons soms alleen in de weg staan. Geef de werknemer met het outplacementprogramma van Unlimited People inzicht en perspectief zodat er een positieve draai aan de situatie kan worden gegeven. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer op deze pagina en informeer direct naar de mogelijkheden voor jouw organisatie.