groepsoutplacement individueel outplacement outplacement voor financials van werk naar werk loopbaancoaching

Emmaplein 2
1075 AW Amsterdam
Telefoon : 020-5304380

https://ts.eu


Contact met Total Solutions

Heeft u een vraag of een opmerking voor Total Solutions? U kunt contact met Total Solutions opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Total Solutions in de regio Amsterdam

Outplacementbegeleiding bij Total Solutions 

Soms word je gedwongen door een reorganisatie om van baan te veranderen en soms vind je zelf dat het tijd wordt een check te doen. Ongeacht de aanleiding is het doel van onze outplacementbegeleiding: Je optimaal te laten functioneren binnen je eigen capaciteiten. Tijdens een outplacementtraject bij Total Solutions ga je op zoek naar jouw ambitie en passie en de mogelijkheden die er zijn om die te combineren in een baan. Je persoonlijke loopbaancoach helpt je met lastige vragen op het gebied van werk en loopbaan. Deze vragen kunnen gaan over het kiezen van een nieuwe baan, twijfel over je huidige baan, maar ook vragen als “Wat is mijn passie en hoe past dit bij mijn werk?” , Hoe combineer ik mijn privéleven met mijn carrière?’ en “Ben ik blij met mijn carrière?”.

Outplacementbureaus Total Solutions

Hoe ziet een outplacementtraject eruit?

Om te beginnen, werken wij een-op-een. Geen klasjes en groepjes of online opdrachten. Jij bepaalt (eventueel samen met ons) waar je hulpvraag zit en wij zorgen voor het juiste op maat gemaakte traject. 

Stap 1: Wat heb je gedaan?
In stap 1 gaan we samen kijken wat je in het verleden aan ervaring hebt opgedaan. Dit inventariseren we en nemen we mee in de vervolgstappen. Het maakt niet uit of je pas een paar jaar aan de slag bent of al een lange loopbaan achter de rug hebt. Altijd, overal en voor iedereen zijn sommige banen en werkomgevingen leuker geweest dan anderen en die componenten wat je werk leuk maakte, komen steeds duidelijker boven tafel. 

Stap 2: Wat is je ambitie?
Vervolgens gaan we kijken waar je ambitie ligt en waar je naartoe zou willen groeien in je carrière. Is dit een stap in lijn met je eerdere werkverleden of zou je misschien wel een hele andere baan willen? De (on)mogelijkheden van zo’n traject gaan we samen verder uitwerken en analyseren. Wij helpen je bij het stellen van haalbare ambities. In deze fase kan je ook kiezen om een test te doen om je werkvoorkeur nog beter in zicht te krijgen. Wij zijn gecertificeerd voor Facet5 – een test die op een heldere en positieve manier je persoonlijkheid in combinatie met werk in kaart brengt. 

Road map Total Solutions

Stap 3: Roadmap naar je gewenste volgende baan
Zodra je werkverleden, werkvoorkeuren en je ambities goed in kaart zijn gebracht, gaan we kijken hoe je je doel kunt behalen. Is er bijvoorbeeld bijscholing nodig of kun je met je huidige werkervaring al een mooie baan vinden. Kan je je netwerk inzetten om meer informatie te  krijgen of wellicht zelfs een ingang creëren? Welke banen passen bij je wens en welke bij bedrijven, organisaties wil je werken? In deze stap maken we dus een roadmap naar jouw droombaan.

Stap 4: Dan is het een kwestie van doen
Als je weet wat je wilt en weet waar je sterke punten zitten, kan je verdere stappen zetten om je ambities waar te maken. Samen met je loopbaancoach ga je op zoek naar die functie die bij je past. We helpen je met het opstellen van je cv en maken van sollicitatiebrieven. Samen bereid je gesprekken voor, analyseren we hoe deze gesprekken gegaan zijn en wat eventueel anders zou kunnen om zo uiteindelijk je nieuwe baan te bemachtigen.
 
Persoonlijk contact

Bij Total Solutions vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. In een eerste gesprek vinden we het belangrijk in je persoonlijk te ontmoeten en samen het traject te bespreken. Vervolggesprekken kunnen face to face, via video call of telefonisch plaatsvinden. Je krijgt een persoonlijke coach die de tijd voor je neemt en jou begeleidt op een manier die het beste bij jou past. 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met behulp van persoonlijke loopbaanbegeleiding? De coaches van Total Solutions beheersen het vak, kennen de markt en zijn zeer succesvol gebleken in het begeleiden van mensen naar een nieuwe loopbaan. Binnen of buiten de financiële sector. We hebben afgelopen jaren meer dan 750 mensen begeleid naar een nieuwe functie, waarbij voor iedere persoon een maatwerk traject wordt gemaakt.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons voor meer informatie of om een afspraak te maken: info@ts.eu, of: +31 20 530 4380 en vraag naar Nienke of Nora. Kijk ook op onze website.