outplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement outplacement naar ondernemerschap 2e spoor

Keutenberg 22
3894 EE Zeewolde

Beoordeling/Keurmerk : Interne audit ISO 9001

Telefoon : 06-14926300

q1knoopsconsult.nl


Contact met Q1 KnoopsConsult

Heeft u een vraag of een opmerking voor Q1 KnoopsConsult? U kunt contact met Q1 KnoopsConsult opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Q1 KnoopsConsult in de regio Zeewolde

Het is belangrijk dat werkgevers goed zorgdragen voor het opvangen, begeleiden en adviseren van werknemers, die om wat voor reden dan ook een andere werkkring of toekomstbestemming moeten vinden. Of het nu om een onoplosbaar arbeidsconflict, een reorganisatie, het vastlopen van de loopbaan of ziekte gaat - in die situaties is afscheid nemen vaak onvermijdelijk. Q1 KnoopsConsult kan met passende outplacementtrajecten voor u op zoek gaan naar nieuw werk voor de vertrekkende medewerker.

Q1 KnoopsConsult kan u hierbij helpen door binnen haar netwerk op zoek te gaan naar de meest passende baan voor jou. Bij outplacement maken we de professionele balans op. Aansluitend verkennen we jouw wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Outplacement gaat verder dan het vinden van een andere baan, want er wordt ook gelet op de duurzame inzetbaarheid. Tijdens een outplacementtraject doorloop je verschillende fases om te komen tot een nieuwe, passende baan. Afhankelijk van jou persoonlijke situatie en behoeften, meer of minder uitgebreid doorloopt, bieden wij jou persoonlijk maatwerk.

Tijdens een re-integratie traject gaan wij met jou op zoek naar nieuw, passend en duurzaam werk. Bij 2e spoor re-integratie traject garandeert succes vanwege de meerdere contactmomenten met een persoonlijke re-integratiecoach, korte communicatie lijnen en conform WvP. Een 2e spoor re-integratietraject begint met een intakegesprek waarbij jouw functie en beperkingen worden besproken. Vervolgens wordt een plan van aanpak opgesteld, op die manier starten wij de zoektocht naar een passende en duurzame functie voor jou.
 
Stappen en kosten outplacementtraject bij Q1 KnoopsConsult

 1. Intakegesprek
 2. Verwerking van het ontslag
 3. Eigen kwaliteiten leren kennen
 4. Sollicitatietraining
 5. Oriënteren op de arbeidsmarkt naar passende vacatures
 6. Werk zoeken en solliciteren
 7. Nazorg

Voor outplacementtrajecten van 1-3 maanden bij Q1 KnoopsConsult kunt u rekenen op tarieven tussen 750,00 en 2250,00 euro.

Breed aanbod HR Diensten

Naast outplacement kunt u bij Q1 KnoopsConsult terecht voor uiteenlopende HR taken binnen uw organisatie. U kunt dan denken aan HR projecten op gebied van arbeidsrecht, arbeidsbemiddeling, verzuim of re-integratie. Ook op gebied van auditing kunt u rekenen op Q1 KnoopsConsult.

HR diensten Q1 KnoopsConsult op een rijtje:

 • Outplacement
 • Re-integratie/arbeidsmobiliteit
 • Verzuim
 • Arbeidsrecht
 • HR management
 • Arbeidsbemiddeling
 • Auditing kwaliteitsmanagementsysteem

Contact

U kunt van Q1 KnoopsConsult betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid, transparantie en een vast contactpersoon verwachten. Zoek contact met Q1 KnoopsConsult in Zeewolde met het contactformulier op deze pagina of via onze website