outplacement assessment Outplacement Burn Out Outplacement Zorg Outplacement Individueel Outplacement Hoger Opgeleiden Outplacement Onderwijs Ontslagverwerking 2e Spoor Outplacement bij Psychische Beperkingen

De Lasso-Zuid 15
2371 EV Roelofarendsveen

Beoordeling/Keurmerk : OVAL en NOLOC

Telefoon : 020-6097700

www.dijkenvanemmerik.nl


Contact met Dijk & Van Emmerik

Heeft u een vraag of een opmerking voor Dijk & Van Emmerik? U kunt contact met Dijk & Van Emmerik opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Dijk & Van Emmerik in de regio Kaag en Braassem

Persoonlijke, effectieve begeleiding naar nieuw werk in regio Kaag en Braassem

In onze outplacementtrajecten begeleiden we je snel en effectief naar nieuw werk. Daarbij houd jij als kandidaat steeds zelf de regie. Elke situatie en elke persoon is anders; daarom maken onze adviseurs een outplacement altijd voor jou op maat. Jullie kiezen daarbij samen een aantal van de volgende instrumenten:
  • Beroepskeuzetest of Assessment center
  • Loopbaanbegeleiding
  • Werken aan je zelfvertrouwen
  • Sterkte- en zwakteanalyse
  • Rouwverwerking en acceptatie ontslag
  • Oriëntatie op de arbeidsmarkt
  • Netwerken en online profilering
  • Sollicitatietraining en/of jobsearch
Al deze onderdelen bieden we ook aan in een online-variant.
 
Ons team: deskundig, gedreven en creatief
Dijk & Van Emmerik brengt je in beweging, met lichtheid en humor waar mogelijk. Tegelijkertijd is de begeleiding die je krijgt geworteld in gedegen kennis van de regionale arbeidsmarkt, in wetenschappelijke methoden en in arbeidspsychologie. Al onze adviseurs zijn naast loopbaancoach ook NIP-geregistreerd psycholoog.
 
Jouw meerwaarde en kansen
Onze trajecten staan open voor iedereen. Van young professional tot vijftigplus, van praktisch werkend tot MT en voor mensen met elke achtergrond. We zijn ons bewust van de specifieke uitdagingen voor elke groep op de arbeidsmarkt. Bij outplacement gaat het echter om het aantonen van jouw meerwaarde voor een nieuwe werkgever en het ontdekken van jouw kansen. We helpen je dat voor elkaar te krijgen, los van je leeftijd, etniciteit of seksuele oriëntatie. 
 
Erkend en bekend in de regio
Dijk & Van Emmerik is als outplacement- en re-integratiebureau erkend door het UWV en werkt onder de kwaliteitsstandaarden van het van OVAL, NOLOC en het NIO. In 25 jaar hebben we  een sterk netwerk opgebouwd van werkgevers waarmee we onze kandidaten echt verder helpen. Via het landelijk samenwerkingsverband CEREO onderhouden we nauw contact met 13 zusterbureaus door heel Nederland, met elk weer hun eigen regionale netwerk.
 
Contact
Wil je meer weten over onze outplacementtrajecten? Bezoek onze website of zoek direct contact via het contactformulier op deze pagina.