outplacement individueel groepsoutplacement van werk naar werk transitievergoeding 2e spoor

Lange Nieuwstraat 30-32
4561 CD Hulst

Beoordeling/Keurmerk : NVvA, Stichting Hobéon SKO, NOBCO

Telefoon : 06-10367777

www.mcz.nu


Contact met MCZ

Heeft u een vraag of een opmerking voor MCZ? U kunt contact met MCZ opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau MCZ in de regio Hulst

Persoonlijke en deskundige outplacementbegeleiding

Met een team van ervaren outplacementadviseurs begeleidt MCZ in Hulst uw werknemer naar een andere baan. Outplacement komt aan de orde als u afscheid moet nemen van een medewerker. Of dit nu een reorganisatie of om persoonlijke redenen gaat. Wij helpen uw werknemer bij het maken van loopbaankeuzes en ondersteunen uw medewerker met het vinden van een nieuwe baan. De outplacementbegeleiders van MCZ bezoeken uw medewerker en zetten zich met hart en ziel in om te bereiken dat uw medewerker zo snel mogelijk nieuw en passend werk vindt.


Over MCZ
MCZ is een in 2009 opgericht bedrijf onder leiding van Koen van Geesbergen en Alexander Geyssens. Het gemotiveerde en deskundig team van de adviseurs van MCZ zijn actief in de regio’s West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Naast outplacement is MCZ gespecialiseerd in arbeidsdeskundig advies, re-integratie en loopbaanadvies.

Contact met MCZ
Wilt u meer informatie over de outplacementdienstverlening bij MCZ. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Natuurlijk kunnen wij u ook bellen. Vul dan het contactformulier op deze pagina in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.