outplacement individueel transitievergoeding van werk naar werk 2e spoor

Hockeyweg 5
5405 NC Uden

Beoordeling/Keurmerk : MVO verklaring

Telefoon : 0413-334455

www.ibn.nl


Contact met IBN

Heeft u een vraag of een opmerking voor IBN? U kunt contact met IBN opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau IBN in de regio Uden

Ondanks de NOW-regeling beleven ondernemingen momenteel lastige tijden. Mogelijk moet u medewerkers vanwege bedrijfseconomische redenen toch ontslaan? Natuurlijk ziet u liever een ambassadeur met perspectief het pand verlaten dan een boze ex-medewerker. Voor zowel werkgever als werknemer is het goed om te weten dat de transitievergoeding ingezet kan worden voor een outplacementtraject bij IBN. Via persoonlijke coaching, het inzetten van testen, het koppelen van digitaal vacatures en het inzetten van onze uitgebreide netwerk in de regio vinden we een passende baan met perspectief voor de vertrekkende medewerker.  

van werk naar werk traject bij IBN

Door jarenlange ervaring met mensen die ondersteuning op de arbeidsmarkt nodig hebben, kan IBN goed inspelen op alle voorkomende vragen en problemen. Het outplacementtraject wordt persoonlijk en op maat opgesteld, maar bestaat altijd uit de onderdelen intake, bemiddeling en aanbodversterking met als doel een nieuwe werkplek voor de medewerker.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek zet IBN de mogelijkheden van de medewerker op een rij. Samen met de medewerker bekijken we hoe we het gewenste doel kunnen bereiken. Door proactief te sturen, zorgen we dat mensen snel de verantwoordelijkheid voelen om in beweging te komen rekening houdend met de persoonlijke wensen en mogelijkheden. De medewerker krijgt dus altijd persoonlijke outplacementbegeleiding en ondersteuning. 

Outplacementcoach IBN

Contact met IBN voor het beste outplacementresultaat
Het werk van IBN gaat verder dan het vinden van een passende werkplek. We willen dat mensen weer mee kunnen doen en vanuit hun eigen talenten en ambities kunnen bouwen aan een loopbaan. Werken maakt mensen gelukkiger en daarmee onze samenleving mooier. Nieuwsgierig geworden naar de outplacementmogelijkheden, voor uw bedrijf of voor u als werknemer? Neem dan contact op met Gerrit Timmerman voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.