outplacement individueel outplacement 50 plus 2e spoor 1e spoor loopbaancoaching ontwikkeladviestraject arbeidsmobiliteit van werk naar werk

Hanzestraat 1
7006 RH Doetinchem

Beoordeling/Keurmerk : OVAL, Blik op Werk

Telefoon : 0314-755040

www.staatvandienst.nl


Contact met Staatvandienst

Heeft u een vraag of een opmerking voor Staatvandienst? U kunt contact met Staatvandienst opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau Staatvandienst in de regio Doetinchem

Staatvandienst is een landelijke outplacementorganisatie met een sterke regionale focus op de arbeidsmarkt. De outplacementconsultants van Staatvandienst werken voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt. Onze outplacementaanpak is altijd resultaat- en toekomstgericht. Onze outplacementervaring en specialistische kennis maken de kans op succes bijzonder groot. Staatvandienst houdt sterk rekening met de wensen van de werknemer, maar wij zijn ook eerlijk in wat we kunnen bieden. Op deze manier buigen wij weerstanden om naar een open, positieve houding naar nieuw werk. 



De vier outplacementfasen van Staatvandienst

1 Kennismaking
Het eerste outplcementcontact met Staatvandienst is meestal telefonisch. Ons eerste impressie om een beeld te krijgen van wie u bent en wat u zoekt. Daarna volgt een intakegesprek met een van onze outplacementconsultants op basis waarvan we een outplacementtrajectplan maken dat adviseert over de benodigde stappen naar nieuw werk. 

2 Oriëntatie
Bij fase 2 kunt u bij Staatvakiezen uit verscheidene modules. Loopbaanoriëntatie is er een van. Als u moeite heeft met het kiezen van een beroep of wanneer u het gevoel heeft vast te zijn gelopen in uw loopbaan dan raden we deze module zeker aan. Met een aantal testen krijgen we antwoorden op vragen als wie u bent, wat u wilt, wat u doet en wat u kan? Een andere outplacementmodule is 'scholing', waarmee we de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen. 
  
3 Op zoek naar werk
In deze outplacementfase zet Staatvandienst zowel vertrouwde kanalen als andere wegen in op weg naar nieuw werk. Zo kan Staatvandienst u begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap waarbij u kunt profiteren van uitgebreide coaching. Ook een stage via Staatvandienst behoort tot de mogelijkheden, in het bijzonder aan te bevelen als een nieuwe functie wilt ervaren. 

4 Duurzaam werk
Bij Staatvandienst draait het uiteindelijk maar om één ding: duurzaam werk. Dat betekent dat de outplacementbegeleiding bij StaatvanDienst niet stopt nadat eenmaal een nieuwe baan is gevonden. Een rustig idee, toch?