outplacement voor autisme outplacement nah outplacement kanker outplacement burn out outplacement online

Appelboogerd 2
4003 BV Tiel

Keurmerk(en) : Blik op Werk, Oval

Telefoon: 026-3397522

https://www.effectyf.nl


Contact met Effectyf

Heeft u een vraag of een opmerking voor Effectyf? U kunt contact met Effectyf opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Effectyf in de regio Tiel

Effectyf is outplacementspecialist voor mensen met autisme (ASS), Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), Kanker, of hersteld daarvan, mentale klachten, caridale problemen en burn-out. 

Onze outplacementbegeleiders hebben uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen op de werkvloer. Is tijdens het outplacementtraject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners, waarbij gedacht kan worden aan psychologen en revalidatieartsen.

Outplacement voor autisme (ASS)
Ongeveer een kwart van de mensen die Effectyf begeleidt, heeft de diagnose ASS. Steeds meer werkgevers zijn voor hun werknemers, al dan niet uitgevallen op het werk, op zoek naar specialistische ondersteuning.  De arbeidsmogelijkheden en beperkingen voor mensen met ASS zijn heel divers en daarom maakt Effectyf een individueel outplacementtraject op maat in overleg met de werknemer en werkgever.

Outplacement voor NAH
De outplacementcoaches van Effectyf zijn gespecialiseerd in NAH door studie, bijscholing en ervaring en hebben uitgebreide kennis van ziektebeelden en beperkingen die NAH met zich mee kan brengen op de werkvloer. Alle Effectyf coaches hebben een Axon Leertraject gevolgd. Dit is een training in professionele begeleiding van cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel bij arbeidsintegratie.

Outplacement bij kanker
Ex-kankerpatiënten hebben vaak last van vermoeidheid, lichamelijke klachten, verwerkingsproblemen en psychosociale problemen. De houding en mate van betrokkenheid van werkgever, leidinggevende en collega’s, hebben grote invloed op een succesvolle outplacement. Effectyf is specialist op het gebied van outplacement voor mensen met of herstellende van kanker.