outplacement individueel 2e spoor arbeidsmarktoriëntatie sollicitatietraining bemiddeling naar werk nazorg groepsoutplacement van werk naar werk

Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

Beoordeling/Keurmerk : Blik op Werk (8,7)

Contactpersoon : Maria Schoonenberg
Telefoon : 024-8482188

http://re-integratie.nu/


Contact met Schoonenberg Outplacement

Heeft u een vraag of een opmerking voor Schoonenberg Outplacement? U kunt contact met Schoonenberg Outplacement opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau Schoonenberg Outplacement in de regio Nijmegen

Schoonenberg outpacementbureau

Op weg naar een fijne werkplek

Voor al uw outplacementtrajecten kunt u terecht bij Schoonenberg. Wij stellen een outplacementtraject op maat samen gebaseerd op uw wensen en behoeften. Dit doen we met individuele coachingssessies waarin de assertiviteit, eigenwaarde en het zelfvertrouwen van de outplacementkandidaat aan bod komen. Ofwel, het in beeld krijgen van wensen, kwaliteiten en vaardigheden: wat wil ik en wat kan ik? Maar ook spiegelen en confronteren met eigen gedrag maakt deel uit van de werkwijze van Schoonenberg. In een Schoonenberg outplacementtraject zitten ook de onderdelen individuele presentatietraining en sollicitatiebegeleiding. Wat ons anders maakt? Na plaatsing volgt Schoonenberg nog zes maanden de outplacementkandidaat. Cliënten waarderen dit enorm en de kans op uitval wordt zo aanzienlijk kleiner!