outplacement individueel groepsoutplacement van werk naar werk spoor 2 mobiliteit

Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

Beoordeling/Keurmerk : Blik op Werk

Contactpersoon : Dirk Meijer
Telefoon : 06-19864447

www.denieuwekracht.nl


Contact met De Nieuwe Kracht

Heeft u een vraag of een opmerking voor De Nieuwe Kracht? U kunt contact met De Nieuwe Kracht opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau De Nieuwe Kracht in de regio Eindhoven

Meerdere redenen kunnen leiden tot een outplacementtraject. Denk aan een veranderende bedrijfscultuur of een reorganisatie. Het kan natuurlijk ook zijn dat een werknemer zelf kiest voor een loopbaan elders en dat de werkgever daarin wil helpen. De Nieuwe Kracht zet de mens centraal en legt de accenten per outplacementtraject telkens anders. De outplacementbegeleider en de arbeidsbemiddelaar stemmen onderling hun inzet af met als doel een optimale outplacementbegeleiding voor de werknemer. Een volledig outplacementtraject bestaat bij De Nieuwe Kracht uit individuele coaching, loopbaanonderzoek, arbeidsmarktanalyse, sollicitatie- en social media training en arbeidsbemiddeling. Ook worden nieuwe deelproducten ingezet om tot een optimaal resultaat te bereiken.

 
De outplacementtrajecten van landelijk outplacementbureau De Nieuwe Kracht bestaan uit twee fases. De eerste fase is die van persoonlijke coaching.  Daarbij wordt een cliënt geholpen de regie over de eigen loopbaan terug te krijgen. Het is belangrijk dat iemand weer zelfvertrouwen krijgt. Na het afronden van de coachingsfase start de bemiddelingsfase. Het vinden van een passende, zinvolle en duurzame baan staat dan centraal. De arbeidsbemiddelaars van De Nieuwe Kracht zetten hun netwerk maximaal in, zoeken actief mee naar vacatures en adviseren bij het maken een goede sollicitatiebrief en een treffend curriculum vitae. De Nieuwe Kracht kenmerkt zich door haar efficiënte én effectieve aanpak gedurende het gehele outplacementtraject. 

De Nieuwe Kracht is een landelijk werkende organisatie gericht op outplacement. DE dienstverlening kenmerkt zich door deskundigheid, enthousiasme en pro-activiteit met arbeidsbemiddelaars en trajectbegeleiders die samen zorgen met onze klanten en cliënten voor mooie resultaten. De Nieuwe Kracht zoekt de samenwerking en nemen waar nodig de regie. De cliënt staat bij de Nieuwe Kracht centraal, zonder het doel van de outplacementbegeleiding uit het oog te verliezen. Door de korte lijnen en no-nonsense aanpak is De Nieuwe Kracht een organisatie die naast onze klanten staat. Met ruim 11 jaar ervaring en met doorlopend ruim 250 trajecten, mag zowel opdrachtgever als cliënt rekenen op een professionele organisatie. De Nieuwe Kracht werkt met een gemotiveerd team van 15 outplacementprofessionals.