outplacement individueel groepsoutplacement outplacement onderwijs

15 vestigingen

Telefoon: 071-5422601

http://www.xynthesis.nl


Contact met Xynthesis

Heeft u een vraag of een opmerking voor Xynthesis? U kunt contact met Xynthesis opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Xynthesis in de regio Amersfoort

De ervaren outplacementprofessionals en -coaches van Xynthesis weten als geen ander wat het betekent om vanuit ontslag in moeilijke omstandigheden weer werk te vinden dat bij u past. Het vinden van nieuw werk is voor een groot gedeelte afhankelijk van inzicht in uw eigen kracht, uw kwaliteiten, passies en motieven en van het loslaten van belemmeringen. Daarnaast helpt een loopbaanprofiel bij het bepalen van een heldere focus, nodig om uzelf goed te kunnen presenteren in netwerken en bij werkgevers.

Xynthesis vindt het, voor het behalen van goede resultaten, van belang dat er een goede match is tussen u en uw coach. Hierbij gaan we uit van uw persoonlijkheid en problematiek in relatie tot de persoonlijkheid, kennis en ervaring van de coach. Dat maatwerk begint al in een vrijblijvende telefonische verkenning, waarin we met u bespreken of u bij ons goed zit. 
 
Opdrachtgevers en klanten beoordelen ons op een cijfer 8.0