outplacement burn-out stress coaching outplacement individueel transitievergoeding assessment loopbaanadvies 2e spoor loopbaancoaching ontwikkeladviestraject

Dorpsstraat 30
4145 KC Schoonrewoerd

Beoordeling/Keurmerk : Blik op Werk, OVAL

Contactpersoon : Annemie Schuitemaker
Telefoon : 0800-020106

www.careerandkids.nl


Contact met Career & Kids

Heeft u een vraag of een opmerking voor Career & Kids? U kunt contact met Career & Kids opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Career & Kids in de regio Leerdam

Door tal van reden kan het voorkomen dat er binnen een organisatie geen passende plek meer is voor je, vanwege een reorganisatie of bijvoorbeeld door een arbeidsconflict. Dat komt hard aan, het heeft invloed op je hele leven. Het zoeken naar een nieuwe baan (al dan niet met de  transitievergoeding) buiten de organisatie is dan aan de orde. Career & Kids begeleidt bij resultaatgerichte outplacementtrajecten, gericht op het vinden van die baan waarbij de werknemer weer met plezier aan het werk kan gaan en fluitend naar huis gaat. Het onderwerp werk privé balans (hoe combineer je werk en gezin, wat past goed in deze levensfase bij de echte wensen) komt aan de orde. Ook het inventariseren van de mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf is een specialisatie van Career & Kids.
 
Een outplacementtraject is bij Career & Kids maatwerk en bestaat uit een aantal gesprekken (3 tot 20) van 1,5 uur verdeeld over een periode van gemiddeld 3 tot 9 maanden. Als basis gebruiken we de OPQ-persoonlijkheidstest (over werkgerelateerd gedrag). De OPQ geeft op een effectieve manier inzicht in zaken als: wat doe je goed, wat zijn je valkuilen, wat zijn je belangrijkste competenties en wat geeft je spanning? 

Career & Kids begeleidt bij resultaatgerichte outplacement (of NewChallenge trajecten) gericht op het vinden van die baan waarbij je weer met plezier aan het werk kan gaan en fluitend naar huis gaat. Wij zijn specialist in het maken van creatieve CV’s en filmpjes. Het onderwerp werkprivé balans (hoe combineer je werk en gezin) speelt bij ons ook een belangrijke rol. Ook het inventariseren van de mogelijkheden voor het starten van een eigen bedrijf is een specialisatie van Career & Kids. 

Outplacementcoaches Career & Kids