outplacement onderwijs outplacement individueel 2e spoor

Haarlemmerweg 10-a
1014 BE Amsterdam

Beoordeling/Keurmerk : NOBCO

Telefoon : 070-3061845

www.onderwijs-herstart.nl


Contact met Onderwijs-Herstart

Heeft u een vraag of een opmerking voor Onderwijs-Herstart? U kunt contact met Onderwijs-Herstart opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Onderwijs-Herstart in de regio Amsterdam

Outplacement voor het onderwijs
 
Afkomstig uit het onderwijs en bent u op zoek naar een outplacementbureau? Onderwijs-Herstart helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht. Onderwijs-Herstart heeft ervaring met scholen en onderwijsinstellingen van alle opleidingsniveaus en daarmee met de diversiteit van de kandidaten die daaruit voortkomen. Onderwijs-Herstart begeleidt docenten, stafleden en overige medewerkers aar een nieuwe functie. Ook kandidaten die niet uit het onderwijs komen maar juist willen instromen in het onderwijs kunnen profiteren van de uitgebreide specifieke kennis en kunde van Onderwijs-Herstart.
 
Outplacementtrajecten voor het onderwijs
Onderwijs-Herstart is gespecialiseerd in outplacemementtrajecten in opdracht van onderwijsinstellingen. Door de ruime ervaring in outplacementbegeleiding van kandidaten uit het onderwijs en de aanwezige kennis van de onderwijssector is Onderwijs-Herstart in staat om uitstekende resultaten te realiseren. Meestal is een nieuwe baan het doel van het outplacementtraject wat zowel binnen als buiten het onderwijs kan zijn.
 
Werkwijze Onderwijs-Herstart
De outplacementtrajecten van Onderwijs-Herstart zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaten heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten outplacementtraject. Het maatwerktraject dat u samen met uw coach heeft samengesteld zal voornamelijk bestaan uit individuele gesprekken met een ervaren outplacementcoach. Al onze pragmatische coaches hebben een academisch werk- en denkniveau en hebben ervaring met het begeleiden van outplacementkandidaten uit het onderwijs. Als aanvulling op de individuele coaching bezit Onderwijs-Herstart over een ruim aanbod aan extra faciliteiten zoals naslagmateriaal, een vacature zoekmachine en een relevant formeel en informeel netwerk binnen en buiten het onderwijs.
 
Waar is Onderwijs-Herstart gevestigd
Onderwijs-Herstart is gevestigd door door heel Nederland. Deze locaties zijn zeer representatief en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien u op een van de vestigingen een afspraak wil maken kunt u contact opnemen met het contactformulier op deze pagina.