Contact met Outplacementkiezen.nl

Heeft u een vraag of een opmerking? Bent u geïnteresseerd in een vermelding op Outplacementkiezen.nl? U kunt contact met ons zoeken via onderstaand formulier.
Veelgestelde vragen

Wat is het doel van Outplacement Kiezen?

Outplacementkiezen.nl heeft als missie om hulp te bieden bij het vinden van een passend outplacementbureau. Daarnaast verschaft de website ook algemene informatie en nuttige tips over outplacement.   

Zijn jullie een outplacementbureau?

Nee, wij zijn geen outplacementbureau. Onze website presenteert outplacementbureaus in Nederland waarmee direct contact gezocht kan worden.  

Kan ik mijn outplacementbureau op jullie website presenteren?

U kunt contact met ons zoeken en wij zorgen ervoor dat u binnen 1 werkdag alle benodigde informatie ontvangt voor een vermelding op Outplacementkiezen.nl. 

Zijn er openstaande vacatures?

Momenteel hebben we geen vacatures. 

 

Over Outplacement Kiezen

Zoekt u een outplacementbureau voor uw werknemer? Met ontslag bedreigd? Alles over outplacement, outplacementbureaus en outplacementtrajecten vindt u op Outplacementkiezen.nl. 

Wij vinden het belangrijk dat u met een paar simpele muisklikken een geschikt outplacementbureau vindt. Bovendien informeren wij u graag over outplacement. Hoe ziet een outplacementtraject eruit? Hoe kies ik een goed outplacementbureau? Wat is het verschil tussen outplacement en re-integratie? Dit en veel meer vindt u terug in onze rubriek outplacement informatie. 

Outplacementkiezen.nl is een logisch gevolg geweest van Reintegratiekiezen.nl, opgericht in 2005. Outplacement Kiezen staat sinds 2010 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.   

 

 

Naam: Outplacement Kiezen
Adres: Noordsingel 178
Postcode: 3032 BL Rotterdam
Telefoon: 010 - 26 52 700
E-mail: info@outplacementkiezen.nl