Contact met Outplacementkiezen.nl

Heeft u een vraag of een opmerking? Bent u geïnteresseerd in een vermelding op Outplacementkiezen.nl? U kunt contact met ons zoeken via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht.
Veelgestelde vragen

Zijn er openstaande vacatures?
Zeker, wij zoeken momenteel een freelance tekstschrijver voor kwalitatieve artikelen over outplacement, re-integratie en aanverwante diensten. Je weet snel goede teksten en onderwerpen aan te leveren en zo de kenniscentra van Outplacementkiezen.nl en Reintegratiekiezen.nl verder te optimaliseren. Op het lijf geschreven? Bekijk dan de gehele vacature HIER.

Wat is het doel van Outplacement Kiezen?

Outplacement Kiezen heeft als missie om hulp te bieden bij het vinden van een passend outplacementbureau. Daarnaast verschaft de website algemene informatie en nuttige tips over outplacement.   

Is Outplacement Kiezen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?
Outplacement Kiezen staat sinds 2010 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam en u kunt onze bedrijfsnaam daar terugvinden. 

Zijn jullie een outplacementbureau?
Outplacementkiezen.nl presenteert outplacementbureaus in Nederland waarmee direct contact gezocht kan worden. Wij zijn geen outplacementbureau. 

Kan ik mijn outplacementbureau op de website presenteren?
Als u contact met ons zoekt dan zorgen wij ervoor dat u binnen 1 werkdag alle benodigde informatie ontvangt.

 

 

Over Outplacement Kiezen

Outplacement en re-integratie hebben veel gemeen, maar verschillen ook aanzienlijk. Sommge bureaus bieden beide aan, andere bureaus bieden een van de twee aan. Dat heeft geleid tot Outplacementkiezen.nl, een logisch gevolg op Reintegratiekiezen.nl dat al sinds 2005 een bepalende re-integratie website is. Outplacement Kiezen staat sinds 2010 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.   

Zoekt u als werkgever of werknemer een outplacementbureau? Op Outplacementkiezen.nl vindt u met een paar simpele muisklikken een geschikt outplacementbureau. Daarnaast informeren we u over outplacement. Hoe ziet een outplacementtraject eruit? Hoe kies ik een goed outplacementbureau? Wat is het verschil tussen outplacement en re-integratie? Interviews met outplacementbureaus. Dit en veel meer vindt u terug in ons outplacement kenniscentrum. 

Outplacement begint bij Outplacement Kiezen

 

 

 

 

Naam: Outplacement Kiezen
Adres: Noordsingel 178
Postcode: 3032 BL Rotterdam
Telefoon: 010 - 26 52 700
E-mail: info@outplacementkiezen.nl