Outplacementbureaus in de regio Rotterdam


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Rotterdam voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Bos Coaching - Dynamisch Bureau - CEREO - CareerSolution - Werkcontact - Happel Companyoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Rotterdam is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar. 

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel groepsoutplacement 2e spoor

Stadionweg 43F
3077 AS Rotterdam

CEREO

CEREO is een landelijk samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers. We richten ons op outplacement., loopbaanbegeleiding en re-integratie. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning van die outplacementtrajecten arbeidsdeskundig advies en een breed pakket aan trainingen.

Lees meer over CEREO Contactoutplacement naar ondernemerschap outplacement individueel 2e spoor

Crooswijksesingel 50 G
3034 CJ Rotterdam

Bos Coaching

Bos Coaching is een klein persoonlijk outplacementbureau in Rotterdam. De specialiteit is de carrièreswitch naar een nieuwe aantrekkelijke baan of naar je eigen bedrijf. De maatwerkaanpak is geschikt voor hoger opgeleiden, maar ook voor middelbaar en lager niveau. Coach Erik Bos laat zijn outplacementkandidaten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken.

Lees meer over Bos Coaching Contactoutplacement naar ondernemerschap outplacement management outplacement individueel outplacement hoger opgeleiden outplacement burn out outplacement 50 plus outplacement overheid outplacement onderwijs 2e spoor

Van der Takstraat 25
3071 LL Rotterdam

Dynamisch Bureau

Bij het Dynamisch Bureau in Rotterdam heb je een eigen vaste outplacementcoach waarmee je één-op-één gesprekken voert. Jouw persoonlijke situatie is steeds het uitgangspunt en krijgt alle aandacht. Verder heb je de mogelijkheid om aan inspirerende groepssessies deel te nemen, elke keer een ander thema hebben: pitch je talenten, effectief netwerken, het sollicitatiegesprek en meer. Met mensen die in een vergelijkbare situatie kun je onder begeleiding van een loopbaancoach niet alleen van elkaar leren maar ook optimaal profiteren van elkaars netwerk.

Lees meer over Dynamisch Bureau Contactoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Rotterdam? CareerSolution helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie.

Lees meer over CareerSolution Contactoutplacement hoger opgeleiden Outplacement 50 Plus Transitievergoeding Outplacement Burn Out

Schiekade 830 (en Wijnhaven 42)
3032 AL Rotterdam

Happel Company

Happel Company in Rotterdam richt zich op wat jij nodig hebt om de beste baan te bemachtigen. Die expertise bestrijkt het complete outplacement vakgebied. Eindigt je dienstverband met een vaststellingsovereenkomst? Beschik je over outplacementbudget of een transitievergoeding? Dan is een kennismaking met een van de outplacementcoaches van Happel Company een goeie zet! 

Lees meer over Happel Company Contact