Outplacementbureaus in de regio Rotterdam

Bekijk en vergelijk outplacementbureaus en loopbaancoaches in Rotterdam voor outplacement, van werk naar werk, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching.

CEREO - Loopbaanpoort - Bos Coaching - People in Place - CareerSolution - Werkcontactoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Elektroweg 11z
3051 NB Rotterdam

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Rotterdam? CareerSolution helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie.

Lees meer over CareerSolution Contactoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Wijnhaven 42
3011 WS Rotterdam

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Rotterdam is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar. 

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel groepsoutplacement loopbaancoaching 2e spoor

Stadionweg 43F
3077 AS Rotterdam

CEREO

CEREO is een landelijk samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers. We richten ons op outplacement, loopbaanbegeleiding en re-integratie. Daarnaast bieden wij ter ondersteuning van die outplacementtrajecten arbeidsdeskundig advies en een breed pakket aan trainingen.

Lees meer over CEREO Contactoutplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement loopbaancoaching ontwikkeladviestraject 2e spoor

Innsbruckweg 130
3047 AH Rotterdam

People in Place

People in Place begeleidt werknemers optimaal met outplacement. Dit doen wij op een persoonlijke en motiverende wijze, vanuit een deskundige achtergrond, die aansluit op de belevingswereld, het niveau en de belastbaarheid van de betrokken medewerker. Outplacement sluit de deur van samenwerking tussen werkgever en werknemer. Het spreekt van goed werkgeverschap wanneer wordt gezorgd dat de werknemer een andere deur kan openen. Verschillende situaties vragen hierbij vaak om verschillende oplossingen. Professionele outplacementhulp zorgt hierbij voor minder hobbels op de weg en wederzijds begrip.

Lees meer over People in Place Contactoutplacement naar ondernemerschap outplacement individueel loopbaancoaching 2e spoor

Crooswijksesingel 50 G
3034 CJ Rotterdam

Bos Coaching

Bos Coaching is een klein persoonlijk outplacementbureau in Rotterdam. De specialiteit is de carrièreswitch naar een nieuwe aantrekkelijke baan of naar je eigen bedrijf. De maatwerkaanpak is geschikt voor hoger opgeleiden, maar ook voor middelbaar en lager niveau. Coach Erik Bos laat zijn outplacementkandidaten ontdekken wat hun kwaliteiten zijn, wat ze echt willen en hoe ze dat kunnen bereiken.

Lees meer over Bos Coaching Contactoutplacement naar ondernemerschap outplacement management outplacement individueel outplacement hoger opgeleiden outplacement 50 plus outplacement overheid ontwikkeladviestraject

Wijnhaven 36
3011 WS Rotterdam

Loopbaanpoort

De coaches van Loopbaanpoort Rotterdam hebben verstand van mensen en van de arbeidsmarkt. We begrijpen wat het betekent wanneer jij je baan verliest. We weten ook wat nodig is om weer aan het werk te komen en hoe je dat het best aanpakt. Onze expertise bestrijkt het complete outplacement vakgebied. We bieden je persoonlijke begeleiding die aansluit op jouw ervaring, kwaliteiten en mogelijkheden. Het traject is inspirerend, praktisch en resultaatgericht. Naast vakkennis is persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze outplacementcoaches de doorslaggevende factor voor succes.  

Lees meer over Loopbaanpoort Contact