Outplacementbureaus in de regio Nijmegen


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Nijmegen voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

P.O.R. - Schoonenberg Outplacement - Artemisoutplacement individueel

Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

Schoonenberg Outplacement

Schoonenberg Outplacement in Nijmegen heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk. Op een enthousiaste wijze en met ontzettend veel plezier vinden wij voor u de juiste werkplek. Samen kijken we waar u zich fijn bij voelt en wat u terug wilt zien in uw werkplek. In andere woorden: waar moet uw werkomgeving aan voldoen om er prettig te kunnen werken? Uw wensen, kwaliteiten en vaardigheden in beeld brengen en zo de juiste baan vinden - dat is ons op het lijf geschreven! 

Lees meer over Schoonenberg Outplacement Contactoutplacement individueel

Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Artemis

De outplacementtrajecten van Artemis in Nijmegen zijn individueel en op maat. Het slagingspercentage is vrijwel 100%, ook voor minder gemakkelijke keuze- of outplacementsituaties. De tevredenheid onder (ex-)deelnemers is hoog. Ruim twintig jaar ervaring werpen hierbij hun vruchten af, net als de wetenschappelijk verantwoorde maar tevens creatief-praktische, heldere en gestructureerde aanpak. 

Lees meer over Artemis Contactoutplacement individueel transitievergoeding 2e spoor outplacement naar ondernemerschap
P.O.R.

Outplacementbedrijf P.O.R. in Nijmegen beschikt over 25 jaar kennis van het bedrijfsleven in diverse branches in Oost- en Midden-Brabant en Zuid-Gelderland. Doelstelling van het outplacement stappenplan van P.O.R. is de positie van uw werknemer op de arbeidsmarkt inhoudelijk te verbeteren. Ons motto voor outplacement: kwaliteit en betaalbaarheid. 

Lees meer over P.O.R. Contact