Outplacementbureaus in de regio Nijmegen

Bekijk en vergelijk outplacementbureaus en loopbaancoaches in Nijmegen voor outplacement, van werk naar werk, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching.

Schoonenberg Outplacement - Artemisoutplacement individueel van werk naar werk loopbaanbegeleiding sollicitatietraining studiekeuze

Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Artemis

De outplacementtrajecten van Artemis in Nijmegen zijn individueel en op maat. Met een slagingspercentage van bijna 100%, ook voor minder gemakkelijke keuze- of outplacementsituaties, is de tevredenheid hoog. Ruim twintig jaar ervaring werpen hierbij hun vruchten af. Net als de wetenschappelijk verantwoorde maar tevens creatief-praktische, heldere en gestructureerde aanpak. Bij Artemis werken WO-psychologen en HBO-loopbaanadviseurs die veel ervaring hebben met het begeleiden van keuzeprocessen in studie en werk.

Lees meer over Artemis Contactoutplacement individueel 2e spoor arbeidsmarktoriƫntatie sollicitatietraining bemiddeling naar werk nazorg groepsoutplacement van werk naar werk

Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

Schoonenberg Outplacement

De maatschappij Schoonenberg Outplacement in Nijmegen heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk. Schoonenberg beleidt op een plezierige wijze naar de juiste werkplek. Samen met u wordt gekeken waar u zich fijn bij voelt en wat u terug wilt zien in uw werkplek. Bijzonder detail: Schoonenberg volgt na plaatsing nog zes maanden de outplacementkandidaat. 

Lees meer over Schoonenberg Outplacement Contact