Outplacementbureaus in de regio Nijmegen

Bekijk en vergelijk outplacementbureaus en loopbaancoaches in Nijmegen voor outplacement, van werk naar werk, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching.

Schoonenberg Outplacement - P.O.R. - Artemisoutplacement individueel loopbaanbegeleiding sollicitatietraining studiekeuze

Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Artemis

De outplacementtrajecten van Artemis in Nijmegen zijn individueel en op maat. Het slagingspercentage is vrijwel 100%, ook voor minder gemakkelijke keuze- of outplacementsituaties. De tevredenheid onder (ex-)deelnemers is hoog. Ruim twintig jaar ervaring werpen hierbij hun vruchten af, net als de wetenschappelijk verantwoorde maar tevens creatief-praktische, heldere en gestructureerde aanpak. Bij Artemis werken WO-psychologen en HBO-loopbaanadviseurs die veel ervaring hebben met het begeleiden van keuzeprocessen in studie en werk.

Lees meer over Artemis Contactoutplacement individueel transitievergoeding 2e spoor outplacement naar ondernemerschap
P.O.R.

Outplacementbedrijf P.O.R. in Nijmegen beschikt over ruim 20 jaar kennis van werk naar werk trajecten voor diverse branches in Oost- en Midden-Brabant en Zuid-Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in outplacementtrajecten voor mbo'ers en lbo'ers.

Lees meer over P.O.R. Contactoutplacement individueel 2e spoor arbeidsmarktoriƫntatie sollicitatietraining bemiddeling naar werk nazorg groepsoutplacement

Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

Schoonenberg Outplacement

De maatschappij Schoonenberg Outplacement in Nijmegen heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk. Schoonenberg beleidt op een plezierige wijze naar de juiste werkplek. Samen met u wordt gekeken waar u zich fijn bij voelt en wat u terug wilt zien in uw werkplek. Bijzonder detail: Schoonenberg volgt na plaatsing nog zes maanden de outplacementkandidaat. 

Lees meer over Schoonenberg Outplacement Contact