Outplacementbureaus in de regio Nieuwegein


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Nieuwegein voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Werkcontact - InterTransferoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Nevelgaarde 40
3436 ZZ Nieuwegein

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Nieuwegein is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel omscholing bij outplacement outplacement naar ondernemerschap transitievergoeding 2e spoor 1e spoor outplacement online
InterTransfer

Al 15 jaar ondersteunt InterTransfer in Nieuwegein werkgevers en werknemers met outplacement. Maatwerk en resultaatgerichtheid vormen de basis van onze outplacementdiensten. Vanuit een reële kijk op de zaak werken wij op een persoonlijke en no-nonsense wijze aan concrete oplossingen. Onze outplacementcoaches zijn betrokken, gepassioneerd en daadkrachtig. De kwaliteit van onze outplacementdienstverlening en klanttevredenheid blijkt uit ons Blik op Werk keurmerk en CRKBO erkenning.   

Lees meer over InterTransfer Contact