Outplacementbureaus in de regio Eindhoven


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Eindhoven voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

Styx Career Consult - Happel Company - P.O.R. - Actief in Werk - De Nieuwe Kracht - Humentalityoutplacement 50-plus outplacement assessment outplacement individueel groepsoutplacement outplacement hoger opgeleiden outplacement management transitievergoeding

Fellenoord 200-240, Frits 2.16
5611 ZC Eindhoven

Styx Career Consult

Outplacement voor hoogopgeleiden bij Styx Career Consult in Eindhoven betekent een concreet tastbaar resultaat: een passende functie of ondernemerschap. We staan naast jou, denken mee en tegen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. We stellen je veel vragen, luisteren en diepen uit wat je nu precies bedoelt. Als jouw boodschap eenmaal duidelijk is, introduceren we je in ons netwerk van circa 900 organisaties en instellingen. Ruim 90% geslaagd en hoge klanttevredenheid. 

Lees meer over Styx Career Consult Contactoutplacement individueel transitievergoeding 2e spoor outplacement naar ondernemerschap
P.O.R.

Outplacementbedrijf P.O.R. in Eindhoven beschikt over 25 jaar kennis van het bedrijfsleven in diverse branches in Oost- en Midden-Brabant en Zuid-Gelderland. Doelstelling van het outplacement stappenplan van P.O.R. is de positie van uw werknemer op de arbeidsmarkt inhoudelijk te verbeteren. Ons motto voor outplacement: kwaliteit en betaalbaarheid. 

Lees meer over P.O.R. Contactoutplacement individueel groepsoutplacement spoor 2 mobiliteit

Hugo van der Goeslaan 2-8506
5613 LG Eindhoven

De Nieuwe Kracht

De outplacementtrajecten van outplacementbureau De Nieuwe Kracht uit Arnhem kennen twee fases. In de eerste plaats persoonlijke coaching waarbij een cliënt geholpen wordt de regie over de eigen loopbaan terug te krijgen. In de tweede plaats de bemiddelingsfase voor het vinden van een passende, zinvolle en een duurzame baan. De arbeidsbemiddelaars van de Nieuwe Kracht zetten hun netwerk maximaal in, zoeken actief mee naar vacatures en adviseren bij alles met solliciteren te maken heeft.

Lees meer over De Nieuwe Kracht Contactoutplacement individueel loopbaancoaching sollicitatietraining

Fransebaan 590 a – c
5627 JM Eindhoven

Humentality

Daar sta je dan. Je vaste baan is of wordt beëindigd met een vaststellingsovereenkomst. Je bent boos, gekwetst en je hoofd staat niet naar een nieuwe baan. Of misschien ben je juist opgelucht en kun je niet wachten met het maken van een nieuwe start in een nieuwe baan. Wat jouw situatie ook is, er zijn altijd wezenlijke vragen. Hoe nu verder? Hoe kom je aan een nieuwe baan die echt bij je past? Humentality helpt je door middel van een persoonlijk outplacementtraject.

 

Lees meer over Humentality Contactoutplacement hoger opgeleiden Outplacement 50 Plus Transitievergoeding Outplacement Burn Out 2e Spoor

Fransebaan 590 a-c
5627 JM Eindhoven

Happel Company

Happel Company in Eindhoven richt zich op wat jij nodig hebt om de beste baan te bemachtigen. Die expertise bestrijkt het complete outplacement vakgebied. Eindigt je dienstverband met een vaststellingsovereenkomst? Beschik je over outplacementbudget of een transitievergoeding? Dan is een kennismaking met een van de outplacementcoaches van Happel Company een goeie zet! 

Lees meer over Happel Company Contactoutplacement individueel groepsoutplacement transitievergoeding outplacement naar ondernemerschap 2e spoor assessment

Paradijslaan 36
5611 KN Eindhoven

Actief in Werk

De transitievergoeding kun je inzetten als budget voor een outplacementtraject: voor nieuw werk, scholing of voor zelfstandig ondernermschap. Naast de fiscale voordelen werk je daarmee gericht aan je toekomst. Het is natuurlijk ook mogelijk om een outplacementtraject te volgen zonder een transitievergoeding. Zo kan een werkgever een outplacementtraject faciliteren of kies je zelf voor een outplacementtraject bij Actief in Werk. 

Lees meer over Actief in Werk Contact