Outplacementbureaus in de regio Capelle aan den IJssel

Bekijk en vergelijk outplacementbureaus en loopbaancoaches in Capelle aan den IJssel voor outplacement, van werk naar werk, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching.

Werkcontact - Trans Lionoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Lylantsplein 1
2908 LH Capelle aan den IJssel

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Capelle aan den IJssel is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel groepsoutplacement 2e spoor digitaal solliciteren jobhunting nazorg

Admiraal Helfrichweg 2-K
2901 AB Capelle aan den IJssel

Trans Lion

Trans Lion in Capelle aan den IJssel ondersteunt sinds 2000 werkgevers met outplacement. Door onze pragmatische en persoonlijke benadering behaalt Trans Lion al jaren een perfect resultaat voor zowel werkgever en werknemer. Kenmerkend voor deze benadering is dat Trans Lion met een vaste outplacementadviseur en een overzichtelijk outplacementplan werkt. 

Lees meer over Trans Lion Contact