Outplacement hoger opgeleiden specialisten in de regio Amstelveen

Ben u op zoek naar een outplacementbureau voor hoger opgeleiden? Hier vindt u outplacementbureaus met outplacementtrajecten voor hoger opgeleiden.  

9 Ways - CareerSolutionoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Professor J.H. Bavincklaan 7,
1183 AT Amstelveen

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Amstelveen? CareerSolution helpt u verder met pragmatisch en resultaatgerichte outplacementtrajecten. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie. 

Lees meer over CareerSolution Contactoutplacement individueel outplacement hoger opgeleiden outplacement management outplacement burn out spoor 2

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

9 Ways

9 Ways is een outplacementbureau in Amstelveen met ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven. We zijn gespecialiseerd in hoogwaardige outplacementbegeleiding voor hbo/wo/PhD-opgeleide professionals. 

Lees meer over 9 Ways Contact