Outplacementbureaus in de regio Amstelveen


Op deze pagina kunt u outplacementbureaus bekijken en vergelijken in Amstelveen voor uw outplacementtraject. Heeft u een outplacementbureau gevonden dat u bevalt voor een Van Werk Naar Werk traject? Lees dan verder of neem gelijk contact op met het outplacementbureau voor een outplacementtraject of een vraag over de transitievergoeding.

CareerSolution - Falkstone - Werkcontactoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Professor J.H. Bavincklaan 7,
1183 AT Amstelveen

CareerSolution

 Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Amstelveen? CareerSolution helpt u verder met pragmatisch en resultaatgerichte outplacementtrajecten. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie. 

Lees meer over CareerSolution Contactoutplacement individueel groepsoutplacement 2e spoor outplacement naar ondernemerschap

Bouwerij 100
1185 XX Amstelveen

Falkstone

Bij ontslag komt meer kijken dan het ontbinden van een arbeidsovereenkomst. Falkstone in Amstelveen biedt daarom outplacement ondersteuning en begeleiding met veel aandacht voor de persoon en situatie. Falkstone helpt medewerkers vanuit hun kracht en met een scherpe focus succesvol de arbeidsmarkt op, de kortste weg naar (duurzaam) werk. Dat doen we met creatieve, enthousiaste en daadkrachtige outplacement- werk naar werk trajecten. Met coaching en praktische tools die effect en resultaat opleveren. 

 

Lees meer over Falkstone Contactoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Amstelveen is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contact