Outplacementbureaus in de regio Amstelveen

Bekijk en vergelijk outplacementbureaus en loopbaancoaches in Amstelveen voor outplacement, van werk naar werk, arbeidsmobiliteit en loopbaancoaching.

CareerSolution - 9 Ways - Falkstone - Werkcontactoutplacement 50-plus outplacement individueel 2e spoor

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

Werkcontact

Outplacement via Werkcontact in Amstelveen is outplacement zonder onnodige toeters en bellen. Want wanneer ontslag aan de orde is geldt vaak één belangrijke prioriteit: een nieuwe baan die echt passend en duurzaam is. Werkcontact biedt ontslagen of boventallig verklaarde medewerkers de sleutel naar die nieuwe baan met een professioneel en persoonlijk outplacementtraject. Wij helpen binnen afzienbare tijd resultaat te boeken. Concreet, realistisch en betaalbaar.  

Lees meer over Werkcontact Contactoutplacement individueel groepsoutplacement 2e spoor outplacement naar ondernemerschap van werk naar werk

Bouwerij 100
1185 XX Amstelveen

Falkstone

Bij ontslag komt zoveel meer kijken dan het ontbinden van een arbeidsovereenkomst. Falkstone in Amstelveen gelooft in outplacementondersteuning en -begeleiding met veel aandacht voor de persoon en situatie. Met coaching en praktische tools die effect en resultaat opleveren. Falkstone helpt medewerkers vanuit hun kracht succesvol de arbeidsmarkt op, de kortste weg naar duurzaam werk. Dat doen we met creatieve, enthousiaste en daadkrachtige outplacementondersteuning: duurzame werk naar werk trajecten. 

 

Lees meer over Falkstone Contactoutplacement individueel 2e spoor outplacement hoger opgeleiden groepsoutplacement outplacement management outplacement online begeleidingsgarantie

Professor J.H. Bavincklaan 7,
1183 AT Amstelveen

CareerSolution

Hoger opgeleid en op zoek naar een outplacementbureau in Amstelveen? CareerSolution helpt u verder met pragmatisch en resultaatgerichte outplacementtrajecten. CareerSolution heeft een ruime ervaring op het gebied van outplacement voor hoger opgeleiden. Doordat CareerSolution het werkveld van hoger opgeleiden goed kent, is zij in staat hen optimaal te ondersteunen bij het vinden van een nieuwe en passende functie. 

Lees meer over CareerSolution Contactoutplacement individueel outplacement hoger opgeleiden outplacement management outplacement burn out outplacement online

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

9 Ways

9 Ways begeleidt jonge hoger opgeleiden (tot 45 jaar) naar een baan die naadloos aansluit bij hun ambities, capaciteiten en natuurlijk de arbeidsmarkt. Niet zomaar een baan, maar één waarin je kunt uitblinken en zingeving ervaart. 

Lees meer over 9 Ways Contact