outplacement individueel executive outplacement conflictbemiddeling werving en selectie spoor 2

Julianasingel 12a
5802 AV Venray

Keurmerk(en) : Blik op Werk, NOBCO

Telefoon: 0478-514401

https://www.inzichtadvies.nl


Contact met inZichtadvies

Heeft u een vraag of een opmerking voor inZichtadvies? U kunt contact met inZichtadvies opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau inZichtadvies in de regio Venray

Outplacement? Het einde of een nieuw begin?

Outplacement bij inZichtadvies is een intensief programma met als doel een werknemer bij te staan in het zo snel mogelijk verwerven van een passende functie bij een andere werkgever of in het opstarten van een eigen bedrijf. Outplacement biedt uitkomst wanneer de werkgever-werknemer relatie niet langer voortgezet kan worden en dat kan heel wat oorzaken hebben: onoverbrugbare meningsverschillen, het niet meer kunnen voldoen aan veranderende functie-eisen, een reorganisatie, etc. Voor de medewerker bijna altijd een ingrijpende situatie.

Bij inZichtadvies bent u verzekerd van een persoonlijke, deskundige en professionele outplacement aanpak. Wij kijken wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van arbeid, gezondheid en welzijn en creëren hiertoe mogelijkheden.Voorafgaand aan elk outplacementtraject vindt een kennismaking plaats die op onze vestiging in Venray kan plaatsvinden of op uw locatie. Tijdens de kennismaking gaan we in gesprek over de doelstellingen en vragen en stellen we vast welke diensten en onderdelen gevraagd worden voor een outplacementtraject op maat. InZichtadvies streeft daarbij altijd naar snelle behoeftevoorziening en zorgt voor voldoende persoonlijke aandacht.
 
 
Van situatiegericht naar toekomstgericht

Persoonlijke aandacht en stil staan bij het verlies vormen belangrijke onderdelen in de outplacementtrajecten van inZichtadvies, zodat de werknemer het verlies kan verwerken en zich optimaal kan richten op een nieuwe arbeidstoekomst. Aandacht en een goede begeleiding en ondersteuning op het emotionele vlak vinden we dus belangrijk voor goede outplacementbegeleiding.
 
Het outplacementprogramma kent bij inZichtadvies vaak een aantal vaste onderdelen:
  • Begeleiding en emotionele ondersteuning om het baanverlies goed te verwerken
  • Inzicht verkrijgen in de persoonlijke kwaliteiten, capaciteiten en mogelijkheden
  • Verkennen van de arbeidsmarkt
  • Sollicitatievaardigheden in kaart brengen en uitbreiden
  • Begeleiding tijdens het zoeken naar een geschikte functie
  • Advies bij het onderhandelen over een nieuw contract
  • Begeleiding bij aanvang van een nieuwe werkplek 
     
De duur van ons outplacementprogramma is afhankelijk van de werkervaringsachtergrond en perspectieven van de outplacementkandidaat. De duur wordt vooraf bepaald, na overleg tussen de opdrachtgever, kandidaat en inZichtadvies Outplacement. 

Contact met inZichtadvies

InZichtadvies is een brede (HR) dienstverlener in het bijzonder actief in de regio's Limburg, Brabant en Gelderland. InZichtadvies verzorgt trajecten en adviezen voor de publieke sector, het bedrijfsleven en individuen voor tal van uitdagende en complexe vraagstukken. Voor meer informatie nemen wij graag contact met u op.