outplacement individueel 2e spoor ontslagverwerking wandelcoaching loopbaancoaching van werk naar werk outplacement burn out

Leestenseweg 22
7207 EA Zutphen

Beoordeling/Keurmerk : NOBOC

Contactpersoon : Paulien van Hensbergen
Telefoon : 0575-570343

https://www.alettricoaching.nl


Contact met Alettri coaching counceling

Heeft u een vraag of een opmerking voor Alettri coaching counceling? U kunt contact met Alettri coaching counceling opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Alettri coaching counceling in de regio Zutphen


 
‘Alettri’  is Oudgrieks voor 'ploeg' en staat symbool voor wat Alettri Coaching Counceling doet: 
 
Het oude omwoelen en vruchtbaar maken voor iets nieuws.
 
 
Outplacement bij Alettri Coaching Counceling


Alettri coaching counceling is een klein en succesvol outplacementbedrijf met ruime ervaring met outplacement. Met individuele outplacementbegeleiding, persoonlijke aandacht en maatwerk werken we naar het doel: een passende leuke duurzame baan. Alettri is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en gebonden aan de beroepscode. 
 
Alettri heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen waarbij heroriëntatie naar ander werk aan de orde is. Zoals bij blijvend letsel na ongeval, (langdurige) ziekte, en vervelende ervaringen bij vorige werkgevers. Zonder outplacementbegeleiding is de drempel naar werk vaak hoog. Wij helpen de drempel te verlagen zodat de toekomst er weer een met enthousiasme, kansen en mogelijkheden wordt.

Outplacementcoach Paulien van Hensbergen

Alettri Coaching & Counseling wordt geleid door Paulien van Hensbergen. Al meer dan 25 jaar begeleidt ze met maatwerk mensen die zijn vastgelopen in hun werksituatie. Door een flinke dosis werk- en levenservaring weet ze hoe belangrijk het is om te genieten van de dingen die je doet, balans te vinden tussen werk en privé en te doen wat je werkelijk drijft. Zelf ben je de drijvende kracht om situaties te verbeteren. Het geeft haar dan ook veel voldoening om mensen zó te begeleiden dat ze in beweging komen, weer vat hebben op hun leven en plezier in hun werk!
 
Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij adviseren graag over de mogelijkheden voor een individueel outplacementtraject. 
 
Ons doel: plezierig werk dat bij jou past