outplacement-individueel groepsoutplacement transitievergoeding 2e-spoor

Judith Leijsterstraat 21a
2023 EG Haarlem
Telefoon: 023-5299453

http://enrouteoutplacement.nl


Contact met Enroute

Heeft u een vraag of een opmerking voor Enroute? U kunt contact met Enroute opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Enroute in de regio Haarlem

Enroute: Gecertificeerd full-service outplacementbureau sinds 1996

Outplacementadviseurs van Enroute

 
Outplacement voor werkgevers
Heeft u een medewerker die u gedwongen moet ontslaan? Maar vanuit goed werkgeverschap geeft u de voorkeur aan ondersteuning bij het zoeken naar een nieuwe baan? Met een outplacementtraject van Enroute kunt u de gevolgen van ontslag voor uw medewerker beperken. Daarnaast geeft u de werknemer de kans om zijn loopbaan elders voort te zetten. Als u kiest voor Enroute zorgt u ervoor dat u werknemer een outplacementtraject op maat krijgt. 

Outplacement voor werknemers
Wordt u met ontslag bedreigd? Vaak komt u dan in aanmerking voor een outplacementtraject. Vanaf de start van het outplacementtraject heeft u te maken met één outplacementconsulent, die fungeert als coach en vraagbaak. In het outplacementtraject zetten we verschillende interventies in om de kans op slagen zo groot mogelijk te houden. In het intakegesprek wordt gezamenlijk bekeken welke interventies nodig zijn om tot een snelle en duurzame plaatsing te komen.  
 
Outplacement en loopbaanadvies die u bij ons kunt verwachten:
♦ Individueel outplacementtraject
♦ Groepsoutplacementtraject
♦ Sollicitatietraining
♦ Loopbaancoaching
♦ Re-integratie
 
Wilt u meer informatie over outplacement? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze pagina of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Enroute is actief in regio van Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Beverwijk, Hoofddorp, Leiden en Utrecht.