outplacement individueel van werk naar werk loopbaanbegeleiding sollicitatietraining studiekeuze

Oranjesingel 24
6511 NV Nijmegen

Beoordeling/Keurmerk : Noloc, NIP

Contactpersoon : Ingrid J.M. Neve
Telefoon : 024-3237503

www.loopbaanbegeleiding.nu


Contact met Artemis

Heeft u een vraag of een opmerking voor Artemis? U kunt contact met Artemis opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Artemis in de regio Nijmegen

 
Heeft u te maken met ontslag? Bent u vastgelopen in uw werk? Bent u niet meer tevreden met uw huidige baan? Wilt u zich verder ontwikkelen op een manier die bij u past?
De outplacementtrajecten en loopbaanbegeleidingstrajecten van Artemis zijn bij uitstek bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan begeleiding bij het maken van de juiste keuze op het gebied van werk en loopbaan.
 
In de outplacementtrajecten van Artemis krijgt u meer inzicht in uw eigen persoon, kwaliteiten, valkuilen, interesses, motivatie en inspiratie. Artemis voorziet u van alle relevante informatie over opleidingen, beroepen en de arbeidsmarkt. Deze combinatie van zelfinzicht en kennis over de opleidings- en beroepsmogelijkheden maken dat tot een weloverwogen keuze voor uw eigen toekomst komt.
 
Bij de outplacementtraject van Artemis brengen we de capaciteiten, belangstelling, werkhouding en persoonlijke eigenschappen in kaart via gesprekken, testen en opdrachten. Aan de hand van de resultaten en de verkregen gegevens adviseert Artemis u verder u over de te maken keuzen. Daaruit volgen concrete plannen voor verdere actie. Goed om te weten, alle outplacementtrajecten van Artemis starten met een onderzoeksdag. Daarna volgen gesprekken waarbij na een brede oriëntatie verdere keuzes worden gemaakt, net als een keuzeplan en een plan van aanpak.
 
De outplacementtrajecten van Artemis bieden ondersteuning bij het vinden van vacatures, het schrijven van sollicitatiebrieven, curriculum vitaes, het voeren van sollicitatiegesprekken, het netwerken en alle andere vaardigheden en middelen die essentieel zijn voor een succesvolle sollicitatie. 

Bij Artemis werken WO-psychologen en HBO-loopbaanadviseurs met ruime ervaring met het begeleiden van keuzeprocessen in studie en werk. Artemis werkt veel voor particulieren en in opdracht of verwijzing van anderen: huisartsen, therapeuten, decanen, onderwijsinstellingen, werkgevers, UWV, gemeenten en bijvoorbeeld letselschadeadvocaten. 
 
Meer informatie of uzelf aanmelden voor een onderzoek? Meld u dan aan via het contactformulier op deze pagina of bel ons gelijk op 024 323 75 03.