outplacement individueel loopbaancoaching van werk naar werk groepsoutplacement



Telefoon : 06-17008984

margreetjonker.nl/


Contact met Margreet Jonker

Heeft u een vraag of een opmerking voor Margreet Jonker? U kunt contact met Margreet Jonker opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau Margreet Jonker in de regio Almelo

Outplacement … van afgedankt … naar een nieuwe kans!

Succesvolle begeleiding naar een nieuwe werkplek, met persoonlijke aandacht, gericht op jouw groei en nieuwe kansen. Margreet Jonker werkt individueel en je krijgt een outplacementtraject op maat, speciaal samengesteld op jouw situatie. Met natuurlijk het doel om zo snel mogelijk een passende baan te vinden. Samen ontdekken we waar jouw GOUD ligt, ofwel jouw talenten en kwaliteiten én je passie. Want jij bent toch GOUD waard? Jij wilt toch weer schitteren! 

 
Van grauw vooruitzicht naar glimmend GOUD
 
• Op zoek naar een andere baan in verband met reorganisatie?
•  Speuren naar een andere functie vanwege arbeidsconflict?
•  Weg bij je werkgever met een vaststellingsovereenkomst?
•  Baan om andere reden kwijt?
 

Outplacementbureau Margreet Jonker

Margreet Jonker helpt je bij jouw outplacement. Samen vinden we het GOUD in jou en laten je weer glimmen. Ik ga graag uit van mogelijkheden, van wat wel kan. Ik ben er voor de volgende stap in je carrière.
Outplacement geeft een verandering waar vaak veel onzekerheid en emotie bij komt kijken. Wat veel mensen vergeten, is dat een outplacementtraject ook nieuwe kansen en mogelijkheden kan bieden. Het komt regelmatig voor dat het een mooiere baan in een prettige werkomgeving oplevert.?Het doel van onze outplacementtrajecten is het bewust maken van je talenten, vaardigheden en capaciteiten. Hierdoor kunnen we deze inzetten in het vinden van een nieuwe passende baan.
 
Ontdekken of mijn outplacementbegeleiding bij je past of wat het voor je kan betekenen? Een klik is natuurlijk ook erg belangrijk in een traject. Vraag een gratis GOUD-sessie aan of neem rechtstreeks contact op.