outplacement individueel van werk naar werk groepsoutplacement transitievergoeding loopbaancoaching arbeidsmobiliteitBeoordeling/Keurmerk : NOLOC

Contactpersoon : Wenneke Ong
Telefoon : 026-2051636

https://www.wlooutplacement.nl


Contact met WLO Work and Life

Heeft u een vraag of een opmerking voor WLO Work and Life? U kunt contact met WLO Work and Life opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau WLO Work and Life in de regio Arnhem

WAARIN ONDERSCHEIDEN WIJ ONS?
 
WLO Work and Life richt zich eerst op de mens en dan op de aanleiding. Dus niet het Outplacementproces is leidend maar de mens die dat proces gaat doorlopen. Daarom willen we graag eerst persoonlijk kennis maken. Een Outplacementproces is namelijk intensief en kan confronterend zijn. Dan moeten cliënt en coach goed bij elkaar passen. Wij ontmoeten u dus graag om uw verhaal te horen!
 
ZO SNEL MOGELIJK EENZELFDE SOORT FUNCTIE OF OOK BREDER ORIENTEREN?
 
Ons Outplacementaanbod is geen standaard aanbod tenzij u aan een groep deelneemt. Als u 1-op-1 begeleiding kiest dan stemmen wij onze ervaring en deskundig echt af op het proces dat u doorloopt. 
De rode draad in onze aanpak is echter: uitgaan van talenten en niet alleen van competenties. Talenten en competenties worden vaak ten onrechte door elkaar gebruikt. In 2010 zijn wij bewust overgestapt van competentiemanagement naar talentmanagement. 

Als er bij een Outplacementproces alleen wordt uitgegaan van uw competenties dan wordt er gekeken naar wat u kunt en welke vacatures daarbij passen. Dat is bijvoorbeeld heel handig als u exact dezelfde functie zoekt als die u verlaat. Als u echter breder wil kijken omdat u eigenlijk wel klaar bent met het werk dat u gedaan heeft, of omdat u er zelfs in dreigde vast te lopen of om andere redenen dan is het zaak om uw talenten in kaart te brengen. Iedereen kan wel zeggen: ik heb een talent in… Om iedereen dezelfde objectieve startpositie te geven zetten wij voor talentbepaling het Talentenpaspoort in. Daarnaast bieden wij het Birkman onderzoek in, hierin worden werksectoren gecombineerd met uw persoonlijkheid. 
 
WIE ZIJN DE MENSEN ACHTER WLO WORK AND LIFE?
 
Na een loopbaan als mobiliteitsadviseur en HRM Beleidsadviseur in het Radboudumc heb ik in 2000 WLO Work and Life opgericht. Door bewust samen te werken kun je krachten bundelen. Daarom ben ik direct vanaf het begin met andere professionals nauw gaan samenwerken. Onze aanpak werkt, inmiddels zijn wij op personeelsontwikkelingsgebied de vaste partner in organisaties op het gebied van Onderwijs, Zorg en Welzijn, Ziekenhuizen, Gemeentes en weten ook profit organisaties ons te vinden. Binnen deze organisaties hebben wij een diversiteit aan professionals begeleid. Denk hierbij ook aan: ICT, Financiële, Juridische, Marketing en HR professionals. 
 
WLO Work and Life heeft cliënten uit o.m. Gelderland, Utrecht, Overrijssel en Brabant. Mijn collega’s Ine Paans, Erik de Haar, Marijke van Heusden, Esmé Boon en ik kijken er naar uit om u te ontmoeten. Hartelijke groet, Wenneke Ong