outplacement individueel outplacement hoger opgeleiden outplacement management outplacement burn out spoor 2

Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Beoordeling/Keurmerk : Noloc

Contactpersoon : Tom Oor
Telefoon : 06-24377099

9ways.nl


Contact met 9 Ways

Heeft u een vraag of een opmerking voor 9 Ways? U kunt contact met 9 Ways opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau 9 Ways in de regio Amsterdam

 

Outplacement speciaal voor jonger hoger opgeleiden  

Jonge hoger opgeleiden zitten vaak nog vol ambities en dromen om werk te vinden dat helemaal aansluit bij wie ze zijn - hun talenten, interesses - en actuele kansen op de arbeidsmarkt, maar hebben lang niet altijd de ervaring om te weten welke baan dat is. 

Daardoor spelen bij outplacement voor hen vaak de volgende vragen:

  • ‘Er zijn zoveel mogelijkheden op de arbeidsmarkt, help me een goede keuze maken?’
  • Ik wil graag mijn (verborgen) talenten ontdekken
  • Ik ben op zoek naar zingeving in werk, alleen hoe?

Wat ze niet meer willen: een middelmatige keuze. Want, dit kost te veel energie en gaat ten koste van hun potentie. Tegelijkertijd blijft het vanbinnen knagen als ze niet de eigen koers volgen in werk. 

Verover de baan die helemaal bij je past

Onze outplacementprogramma's zijn speciaal ontwikkeld om je te helpen met die belofte: een baan te veroveren die helemaal bij jou past. Doordat we zowel een achtergrond hebben in ontwikkelingspsychologie en bedrijfskunde kunnen we vaak net wat beter jouw potentie naar boven halen en concretiseren richting interessante mogelijkheden. Je hebt namelijk vaak coaches die of weinig verstand hebben van de arbeidsmarkt of niet goed jouw potentie inzichtelijk kunnen maken.  

Naast het ontdekken van je ideale baan helpen we je ook met de volgende onderwerpen:

  • Positionering en personal branding
  • Arbeidsmarktverkenning
  • Freelance ondernemerschap
  • Netwerken
  • Solliciteren 

Ben je nieuwsgierig naar de ervaringen met 9 ways van mensen die je voorgingen?

"Al gauw merkte ik dat het traject veel meer inhield dan alleen je loopbaankoers. Door de aanpak van Tom heb ik mezelf beter leter kennen weet ik ook waarom ik bepaalde keuzes maak en heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren"

"It is inspiring to work with someone who is so clear about their purpose and dedicated to archieving it. Tom's mission to help as many people towards meaningful careers. Tom will help you to uncover your own path, while candily telling you about his journey"

Reserveer hieronder direct een kennismakingsafspraak met 9 ways