individueel outplacement ontwikkeladviestraject outplacement naar ondernemerschap transitievergoeding loopbaancoaching 2e spoor

Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam
Telefoon : 020-8908131

https://www.alightcareers.nl


Contact met ALIGHTCareers

Heeft u een vraag of een opmerking voor ALIGHTCareers? U kunt contact met ALIGHTCareers opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau ALIGHTCareers in de regio Amsterdam

Purpose based, betrokken en vernieuwende outplacementbegeleiding

De arbeidsmarkt is door technologische ontwikkelingen en corona enorm veranderd. Dat vraagt om een nieuwe outplacementaanpak, want oude modellen werken vaak niet meer. Voel je dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt? Voel je dat er iets groters is waar jij aan wilt bijdragen? Dan heeft ALIGHTCareers voor jou de passende en duurzame outplacementbegeleiding!

Outplacement kan deel uitmaken van een sociaal plan of een ontbindingsovereenkomst. In de meeste gevallen schakelt een werkgever een extern outplacementbureau in of kun je zelf je transitievergoeding inzetten voor outplacement. Dan wordt outplacementbureau ALIGHTcareers een aantrekkelijke optie als onze werkwijze je aanspreekt. Wij laten je je eigen antwoorden vinden over je volgende baan en daarna. Raadpleeg je eigen kompas en zet de juiste stappen!

Wat kun je verwachten van een outplacementtraject bij ALIGHTCareers

  • Afgestemd op wat jij wilt bereiken.
  • In kaart brengen van jouw essentie en purpose.
  • Opdrachten afgestemd op jouw voorkeursstijl van communiceren.
  • Een gemiddeld outplacementtraject duurt een halfjaar en kost minder dan 3000 euro.
  • Outplacementtrajecten op maat richting ondernemerschap
 
Kom je als werknemer in aanmerking voor een outplacementtraject? En wil je van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor outplacement in de regio Amsterdam? Neem dan contact op met ALIGHTCareers voor een kennismakingsgesprek. Of je nu een transitievergoeding of een vastgesteld outplacementbudget hebt ontvangen. Samen bespreken we wat je nodig hebt en samen zorgen we ervoor dat je alles uit je outplacementbudget haalt.