individueel outplacement outplacement bij psychische beperkingen ontwikkeladviestraject outplacement burn out 2e spoor 1e spoor loopbaancoaching

Prinses Marijkestraat 20
2404 BC Alphen aan den Rijn

Beoordeling/Keurmerk : NOLOC

Contactpersoon : Bert Bavelaar
Telefoon : 06-53785113

www.cruciaal.nl


Contact met Cruciaal

Heeft u een vraag of een opmerking voor Cruciaal? U kunt contact met Cruciaal opnemen via onderstaand formulier.



Outplacementbureau Cruciaal in de regio Alphen aan den Rijn

Outplacementbureau Cruciaal bestaat uit een netwerk van zeer ervaren psychologen en therapeuten. In een wereld waarin veranderingen de boventoon voeren moeten organisaties en mensen zich voortdurend ontwikkelen. Het vermogen om te veranderen, te leren en optimaal te presteren vraagt om veel meer dan alleen kennis en cognitieve vaardigheden. Aanpassingsvermogen, vitaliteit en veerkracht maken dan het verschil. Cruciaal beschikt over de kennis, ervaring en de tools mensen en organisaties goed te ondersteunen met outplacement. Professionele outplacementbegeleiding vergroot de kans op een succesvolle nieuwe stap op de arbeidsmarkt aanzienlijk en geeft medewerkers meer zekerheid bij het vinden van een nieuwe uitdagende werkplek.

Outplacement bij Cruciaal

  • Onze outplacementtrajecten sluiten naadloos aan bij uw wensen en doelstellingen
  • Onze klanttevredenheid is hoog
  • Specialistische kennis en ervaring die dagelijks worden uitgebreid en geactualiseerd
  • Openheid, directheid en duidelijkheid over wat u van het outplacementtraject kunt verwachten
  • Binnen een week plannen we een intake of kennismaking voor een outplacementtraject
  • Cruciaal is geregistreerd lid van NOLOC en CMI (Career Management Institute)
  • Cruciaal werkt met uitsluitend academisch opgeleide psychologen die lid zijn van het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) 
     

Outplacementcoach Bert Bavelaar                    Outplacementcoach Sabine van der Hulst

Bert Bavelaar
In mijn werk combineer ik mijn achtergrond als therapeut met mijn ervaring als trainer en outplacementcoach in het bedrijfsleven. Ik leef me gemakkelijk in, kan goed luisteren en hou mensen en teams graag een spiegel voor. Maar uiteindelijk draait alles om het resultaat. Alle outplacementtrajecten bestaan uit een mix van coaching, concrete adviezen en handvatten om mee aan de slag te gaan en doelen te bereiken.

Sabine van der Hulst
Outplacementkandidaten zicht laten krijgen op hun verborgen kwaliteiten en talenten, om deze te vertalen naar situaties waarin de uitdagingen liggen. Daar ligt mijn interesse als psycholoog en dat is de rode draad in mijn werkwijze bij outplacementtrajecten. Samen ga ik op pragmatische en oplossingsgerichte wijze met je op zoek naar wat er nog meer nodig is om persoonlijke groei mogelijk te maken en je doelen te bereiken.