van werk naar werk outplacement individueel outplacement burn out outplacement naar ondernemerschap outplacement bij psychische beperkingen 2e spoorBeoordeling/Keurmerk : Erkend leerbedrijf

Contactpersoon : Monique Bijloo
Telefoon : 035-5315654

mcspirit.nl


Contact met Mec Spirit

Heeft u een vraag of een opmerking voor Mec Spirit? U kunt contact met Mec Spirit opnemen via onderstaand formulier.Outplacementbureau Mec Spirit in de regio Soest

Mec Spirit werkt vanuit de overtuiging dat elk mens verantwoordelijk is voor zijn eigen loopbaankeuze. De meeste mensen zijn succesvol wanneer zij werken uit bezieling en vanuit hun diepste wensen en drijfveren.
Mec Spirit onderzoekt wat iemands perspectieven zijn voor zijn loopbaan. Onderzoek doen we met inspiratiebronnen, kwaliteiten, valkuilen, drijfveren, valkuilen, blokkades en belemmeringen. 

Outplacement bij Mec Spirit
Het Sociaal Mobiliteits Plan van Mec Spirit is een goed doordacht integraal 4–stappenplan met als doel boventallige medewerkers op een snelle en verantwoorde wijze naar een nieuwe arbeidstoekomst te begeleiden. Alleen het eindresultaat voor zowel de opdrachtgever als de medewerker telt. Afhankelijk van de behoeften kan een keuze gemaakt worden uit de verschillende mogelijkheden of combinaties hiervan. 

Loopbaanbegeleiding bij Mec Spirit
De aanpak van Mec Spirit is duidelijk gericht op mensen die zelf de antwoorden willen vinden op hun vragen. Alle kandidaten hebben 1 ding gemeen: Zij hebben werkgerelateerde vragen en daarbij onafhankelijke, deskundige ondersteuning nodig bij het beantwoorden hiervan. Mec Spirit werkt met ervaren organisatiedeskundigen, arbeidspsychologen en loopbaanbegeleiders. Mec Spirit doet outplacementtrajecten met en zonder werving en selectie en jobhunting, afhankelijk van wat gewenst is.
 
Uniek jobhuntingtraject
Als enig outplacementbureau in Nederland zijn we onderscheidend met ons aanvullende jobhuntingtraject. Iedere medewerker krijgt voor een maximale periode van 2 jaar een personal jobhunter toegewezen. Deze is verplicht wekelijks minimaal 2 passende vacatures aan te leveren. Dit biedt voor medewerkers die boventallig zijn geworden en langdurig bij 1 werkgever hebben gewerkt, een goede ondersteuning bij het vinden van passend werk en goede arbeidsvoorwaarden. 
 
Wat kunt u van Mec Spirit verwachten in een outplacementtraject?
 
* Vrijblijvend Intake-gesprek
* Uitgebreid Arbeidspsychologisch Onderzoek
* Individuele Zelfmanagement Training
* Individuele Loopbaan begeleidingstrajecten
* Sollicitatietraining Het Perfecte Gesprek
* Presentatietraining De Perfecte Presentatie
* Coaching op Sociale Vaardigheden en Communicatie
* Jobcoaching en Jobhunting
* Goede Nazorg tijdens plaatsing naar nieuwe werkplek